USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За фактом блокування приміщення ОДА розпочато кримінальне провадження

4 Грудня 2013 18:16
За фактом блокування роботи Волинської облдержадміністрації та облради розпочато кримінальне провадження. Про це йдеться на сторінці «Міліція Волині» у Facebook.
Нагадаємо, вчора мітингувальники із Театрального майдану вирушили під стіни обласної державної адміністрації та обласної ради, аби висловити своє бачення щодо вступу України до Євросоюзу та заблокувати їх роботу. У результаті більше 60-ти працівників та службовців не змогли потрапити на своє робоче місце та вчасно приступити до виконання своїх посадових обов’язків, що порушило нормальне функціонування цього місцевого органу виконавчої влади. Працівники Волинської ОДА поскаржилися правоохоронцям на те, що їх не пускали на робочі місця.
Відповідно до волинських правоохоронців надійшла заява заступника голови облдержадміністрації про те, що у період із 7-ї до 10-ї години ранку група осіб заблокувала входи до будівлі Волинської обласної державної адміністрації та Волинської обласної ради і таким чином унеможливила вільний доступ працівників та службовців до їхніх робочих місць. Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за частиною першою статті 341 Кримінального кодексу України, тобто захоплення державних або громадських будівель чи споруд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
вася Показати IP 4 Грудня 2013 18:32
ОППА! Чи появляться завтра на мітингах Гузь і Бондар? Чи включать "задню"?
Сергій Показати IP 4 Грудня 2013 18:35
А вот это правильно.
твердий Показати IP 4 Грудня 2013 19:38
Народ це влада .,а управлінці будь якого рівня - обрані чи призначені зобовязані не порушувати Закони держави та виконувати волю НАРОДУ .Тих службовців що привикли сидіти в теплих кабінетах сьогодні ніхто із мітингувальників за руки незатримував , а вони уже зпякалися що можуть декого попросити звідти ... не зліть НАРОД це моя вам порада ...
Лучанин до твердий Показати IP 4 Грудня 2013 21:48
В усіх (майже) країнах світу народ є владою, АЛЕ він делегує свої повноваження депутатам, а вони, в свою чергу, вже приймають рішення за народ. Також народу до цього часу ніколи не казав де вони є владою і чим вони управляють. Державна влада управляє державою, а народ чим? Окрім того якого саме народу виконувати волю - того що стоїть на майданах та блокує все що попадеться чи того який є іншою частиною? Ви розберіться, бо якщо розізлити другу частину народу ... От цього я вам не раджу. Є така приказка: "7 разів відміряй - один раз відріж". Чому всі звикли читати тільки там де менше тексту написано і робити те що зробити легше? А в Євросоюзі то пахати прийдеться в рази більше...
сер Показати IP 4 Грудня 2013 19:45
05.12.2013 о 10.00 год. біля центрального входу до будівлі Уряду та об 11.00 год. біля центрального входу будівлі КМДА розпочнуться виконання рішень суду про заборону будь-яким особам вчиняти дії щодо блокування будівлі Уряду та будівлі КМДА.
мадам до сер Показати IP 4 Грудня 2013 19:50
Страшно?:)
сер до мадам Показати IP 4 Грудня 2013 19:53
Розгон блокування вже легалізований. Ми ж за Європу, а в яЄвропі закони і рішення субів поважають, а мадам?
сер Показати IP 4 Грудня 2013 19:54
субів - судів
карпо Показати IP 4 Грудня 2013 22:20
завтра гузь і бондар скажуть, що вони тут ні при чому, опустять очі і почнуть тицяти пальцем на студентів...
Волинянин Показати IP 4 Грудня 2013 22:43
Я так зрозумів,що ініціатором подання про "перешкоджання" був наш знаний СОЛДАФОН-головний РИГІНАЛ.МАЛАДЄЦ КАЦАПЄЦ.
Перехожий Показати IP 4 Грудня 2013 23:10
Переглядав всі сайти, переглядав всі наявні у вільному доступу фото та відео. Всюди чітко зафіксовано, що доступ до приміщення заблоковано міліцією, навіть депутати не могли потрапити в приміщення, міліціонери недопускали, то причому тут страйкуючі? Визнайте, що хтось з переляку думав, що "пук..", а вср...!. От тепер пробує доовести, що не смердить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus