USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За що закривають Луцький гуманітарний університет

6 Березня 2013 11:54
У Луцькому гуманітарному університеті не було й 200 студентів денної форми по всіх факультетах. А відповідно до законодавства, для того, щоб було сформовано лише один повноцінний факультет університету, на денній формі повинно займатися не менше 200 студентів.

Про це, відповідаючи на запитання кореспондента ІА «Наголос» сказав голова Державної інспекції навчальних закладів Михало Гончаренко.

«Луцький гуманітарний університет - один з останніх приватних ВНЗ, яких акредитаційна комісія позбавила ліцензії за поданням ДІНЗ. Вказаний виш не мав належного матеріально-технічного забезпечення. Там навіть не було бібліотеки. Контингент студентів у них становив менше 200 студентів на денній формі навчання», - зазначив Гончаренко.

Окрім цього, за словами голови ДІНЗ, у виші виявили низку інших порушень. Зокрема, у Луцькому гуманітарному університеті, за словами голови ДІНЗ, не працював жоден доктор наук на постійній основі.

«Нещодавно ми перевіряли Київську академію міжнародної економіки та міжнародних відносин. Там контингент студентів денної форми становив усього 29 осіб. Це ще більш кричущий факт», - сказав Гончаренко.

Додамо, за його словами, в Україні є приватні виші, які надають якісну освіту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПРА Показати IP 6 Березня 2013 12:01
Скажіть, коли закриють шарашку Луцький біотехнічний інститут???
иван Показати IP 6 Березня 2013 14:04
а його и нетреба було з самого початку-лишний тягар для батькив и диплом вид поплавского

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus