USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Закордон нам допоможе», - каже директор луцького зоопарку

10 Лютого 2010 11:25
Луцький зоопарк має шанси отримати фінансування від Європейського Союзу.
Про це розповів директор КП «Центр дозвілля та відпочинку ім. 900-річчя м. Луцька» Володимир Гончаров на засіданні постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.
Як повідомив Гончаров, один із польських зоопарків може отримати від Європейського Союзу близько 5-6 мільйонів гривень для розвитку. Аби отримати ці кошти, йому потрібно співпрацювати із одним із українських зоопарків.
Цим зоопарком може стали луцький зоопарк – повідомив Володимир Гончаров.
Луцький зоопарк для розвитку та реконструкції може отримати одну третю від суми, запропонованої ЄС – близько двох мільйонів гривень.
Володимир Гончаров зауважив, що отримати кошти луцький зоопарк сподівався ще на початку року. Хоча Гончаров переконаний, що кошти вони таки отримають. «ЄС – не Київ, який обіцяє, але ніяких грошей не виділяє», - сказав він.
Заступник луцького міського голови Борис Сорока розповів, що працівники зоопарку уже третій місяць поспіль не отримують заробітної платні. Сорока зауважив, що лише у січні 2009 року зоопарку було виділено 40 тисяч гривень.
Загалом, для реконструкції зоопарку необхідно близько 600 тисяч гривень, а на заробітну платню протягом року – 480 тисяч гривень. У зоопарку наразі працює 27 чоловік.
Довідково:
Реконструкція зоопарку передбачає спорудження шести нових об’єктів для тварин -  ведмежатника, будівель для копитних тварин, бізоннника. Загалом у зоопарку знаходиться 191 тварина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus