USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Замість Боруцького в Луцькій міськраді - Юрій Вега

27 Лютого 2013 07:42
Через те, що голова фракції ВО «Свобода» у Луцькій міській раді Святослав Боруцький переміг на виборах до Волинської обласної ради та вже розпочав там роботу, його крісло займе інший однопартієць.

Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

Як депутат Волиньради Святослав Боруцький розпочав свою роботу 26 лютого, відповідно, 27 лютого у фракції ВО «Свобода» в Луцькій міській раді має з’явитися новий очільник. Ним має стати голова постійної комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва Луцької міськради Юрій Вега.

Окрім того, визначено й заступника керівника фракції. Цю посаду займе Андрій Калахан.

Нагадаємо, місце, яке вивільнив Святослав Боруцький в Луцькій міськраді, займе депутат, наступний у списку серед тих, які балотувалися від ВО «Свобода». Це - Андрій Буй.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 27 Лютого 2013 09:24
У слові Буй першу літеру не переплутали???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus