USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Заступник губернатора став директором розбудови аеропорту

24 Грудня 2009 16:56
Депутати обласної ради на сьогоднішній сесії затвердили статут комунального підприємства «Дирекція будівництва та введення в експлуатацію аеропорту «Луцьк» та призначали заступника голови облдержадміністрації Василя Байцима директором новоствореного підприємства.
Рішення про аеропорт депутати прийняли без особливо обговорення. Хіба що Василь Байцим запропонував технічні правки до статуту підприємства.
Згідно із рішенням депутатів, Байцим працюватиме на контрактній основі. Тобто, суміщатиме посаду заступника губернатора із кріслом директора.
У новоствореній дирекції аеропорту працюватиме 9 чоловік. Статутний фонд підприємства сягає 280 тисяч гривень із обласного бюджету. За це проголосувало 52 із 62 присутніх на сесії депутатів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
nfr Показати IP 24 Грудня 2009 17:28
Ну, нарешті Вася-аеропорт приземлися, а то так пихтів, що він чесний і європейський політик, а тут посадку отримав і в мери не буде балотуватись. Але ж його скоро звільнять;)
держслужбовець Показати IP 24 Грудня 2009 19:00
панове журналісти, якщо ви не впевнені - краще перепитайтесь, а не пишете нісенітниці. Державна служба не сумісна з іншою діяльністю, крім творчої чи викладацької. Байциму доведеться вибирати між посадами.
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 22:22
а хіба нова посада відноситься до творчої і дозволяє суміщати державну службу з нею? "шото терзают меня смутные сомнения"
seal Показати IP 24 Грудня 2009 23:56
До Юки. Творча, ще як творча. Там такі творчі чудеса можна робити... Чи Ви хіба не знаєте, що у нас "если нельзя, но очень хочется - то можна".
дідо Показати IP 25 Грудня 2009 15:18
напевно у Бацима відкат закінчився від фірми "Енергія" за звільнення від податків...тепер перейшов на нові жнива на летовищі...
Таня Показати IP 25 Грудня 2009 23:02
А я вірю що у Васі все вийде. Без сумніву, у кожного э свій скелет у шафі, але серед усіх посадовців,які сидять в ОДА Байцим найбезобідніше створіння. І на пресухах і нарадіх завжди по темі висловлюється і слова на вітер не кидає. І у бізнесі не перший рік, словом авторитетна людина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus