USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Жекам» віддадуть зароблене, бо лучани мають совість

8 Грудня 2009 13:36
Максимум за два-три місяці у місті планується погасити заборгованість із заробітної платні на луцьких ЖКГ.
Про це «ВН» розповів директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький.
Кубіцький пояснив, що найгірша ситуація із виплатою заробітної плати -  на ЖКП № 3. 1 грудня вона становить 850 тисяч гривень.
Загалом, працівникам житлово-комунального господарства міста заборгували 1 мільйон 847 тисяч гривень.
Оптимізм Кубіцького щодо виплати заборгованості пов’язаний з тим, що за останній місяць значно виріс рівень оплати населення за компослуги. Зокрема, на території ЖКП № 4 цей показник зріс на 120 тисяч, а на ЖКП № 2 – на 90 тисяч.
Завдяки таким надходженням за два-три місяці з’явиться можливість повністю виплатити заробітну платню працівникам житлово-комунального господарства міста. 
Серед інших добрих новин для лучан і те, що, за словами Кубіцького, під’їзди у Луцьку прибиратимуть двічі на тиждень.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 8 Грудня 2009 14:49
невже за голову взялися? чи просто передчувають близький кінець от тепер і запрацювали! не лише перед виборами треба згадувати про людей, а пам'ятати про них ПОСТІЙНО (та де там пам'ятати, працювати на благо народу)
так Показати IP 9 Грудня 2009 10:36
просто перед виборами красти почали менше, щоб було кому агітацію зривати-клеїти-розповсюджувати та і стемковський не "керує", як попандопуло, а Кубіцькому ще треба вчитись розподіляти фінансові потоки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus