USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Жеки» оголосили війну бурулькам. Задоволення не з дешевих

4 Лютого 2010 17:24

Департамент ЖКГ із сьогоднішнього дня почав боротися з бурульками та снігом на дахах будинків. У першу чергу звільнятимуть від «льодових скульптур» вулиці старого міста та будинки з шатровими дахами.
Сьогодні бурульки збивають друге та третє ЖКГ. Для цього у місті працює дві вишки. При хорошій організації роботи за день можна очистити від снігу і льоду до 20 будинків. Оренда вишки коштує 800 гривень на день, проте ми мусимо робити цю роботу, – каже директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Іван Кубіцький.
У травмпунктах луцької міської клінічної лікарні та дитячої обласної поліклініки кажуть, що постраждалих від бурульок до них ще не поступало. Травми лучани отримують переважно від слизьких тротуарів та доріг.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анастасія Показати IP 4 Лютого 2010 18:17
Іван Кубіцький розвалив підприємство електротранспорту,довівши свідомо його до банкрутства,а пізніше пішов на підвищення.З таким очільником ЖКГ і діяльністю,яку він втілює у життя,місто потоне в бруді та лайні.Його заступник Ющук Ю. під слідством і звинувачується у вимаганні хабара.Оце компанія керівників-хабарників.Геть руки від влади!!!
zz Показати IP 4 Лютого 2010 22:37
Та скажіть правду- сам собі - арендую в себ............От так і живемо і , може зміниться ..............
c Показати IP 5 Лютого 2010 12:59
цирк.Міська влада не має в комунальній власності вишку.
злата Показати IP 5 Лютого 2010 14:07
Подейкують,що Кубіцький є родичем Шибі,можливо,і правда?Бо тих керівників,які тримали планку звільнив,а горе-керівника і дальше тримає,то може в цьому і причина?
Gryc Показати IP 5 Лютого 2010 17:00
До Злати: так. брати по розуму!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus