USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ЖКГ чи ОСББ? Відчуй різницю. ВІДЕО

8 Серпня 2013 16:54
Обираючи виконавця послуг з утримання будинку та прибудинкової території, мешканці міста мають два варіанти: ЖКГ чи ОСББ.

Журналісти видання «Комунальний патруль» вирішили наглядно показати, у чому полягає різниця між роботою цих двох служб.

Продемонструвати свою роботу погодилося товариство «М.Ж.К». У день зйомки вони виконували ремонт даху по проспекту Соборності. Таке «задоволення» коштувало мешканцям додаткових витрат, адже вони власним коштом купували матеріали, а роботу виконували представники жеку.

У тому ж будинку на Соборності сусідній під’їзд вражає занедбаністю, адже самим мешканцям, напевно, байдуже, у яких умовах вони живуть.
У будинку, що на Відродження 22а, зараз тривають ремонтні роботи фасаду, однак чітко видно хто ініціює ремонт. За словами голови Асоціації ОСББ «Лучани», мешканці приймають рішення і вирішують, куди ці кошти будуть спрямовані. Адже, якщо люди витратили на обладнання гроші, то, очевидно, берегтимуть їх як зіницю ока.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бондарукович Показати IP 8 Серпня 2013 19:25
Наверняка пиар очередного желающего зарегистрировать на свое имя ОСББ))
Саша до Бондарукович Показати IP 1 Жовтня 2013 11:11
Люди зібрались і роблять. Нехай трохи дорожче, але результат в рази вищий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus