USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Змінилася схема руху луцької маршрутки

15 Липня 2011 13:51
Виконавчий комітет Луцької міської ради 15 липня затвердив нову схему руху маршруту №4, що сполучає Залізничний вокзал та мікрорайон Вересневе.

Рух "четвірки" змінили таким чином, що у районі Вересневого її маршрут вийшов кільцевим.

Так, їдучи в напрямку до Вересневого, маршрутка з вулиці Мамсурова звертатиме на Молодогвардійську, й потім - на Полонківську.

У зворотньому напрямку маршрутка № 4 їхатиме з Полонківської на Довженка, потім - на Польову, Ранкову, і виїжджатиме на Мамсурова.

Решта маршруту "четвірки" лишилася незмінною: Грушевського, Винниченка, Словацького, Хмельницького, Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби Народів, Окружна, Мамсурова - в напрямку від залізничного вокзалу.

І в напрямку від Вересневого - Мамсурова, Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Винниченка, Грушевського.

Як пояснив начальник транспортного відділу міськради Рустам Дячук, зміни у маршрут були внесені у зв"язку зі зверненнями громадян та перевізників, а також з метою оптимізації руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 15 Липня 2011 14:57
Молодець Дячук! 24 знову буде більше виручки! Єдине коли можна було користуватись 4 це добратись до Польової, куди, як правило більше народу і їде. Тепер виходить що тільки в зворотньому напрямку. Але якщо врахувати що тої 4 ніколи не дочекаєшся, то люди завжди ідуть на 23, 24. Відповідно можна прогнозувати що доходи з 4 маршрута, впадуть, як мінімум відсотків на 25%. Так тримати!
Лучанка Показати IP 15 Липня 2011 21:40
"зміни у маршрут були внесені у зв"язку зі зверненнями громадян". Покажіть тих громадян, які звертались із такими змінами? Да тепер в 4 ніхто небуде сідати
Хлопець з вул,Довженка Показати IP 16 Липня 2011 21:13
Ні, ну прикольно .Це виходить тіткам на базар порожняком з Довженка їхати класно ,а назад торби сунути з 24 чи 23 .Молодець Дячук усе для людей .
незнайомка Показати IP 19 Липня 2011 11:30
краще 25-ку продовжили до Заборолі, а то виїхати з ранку неможливо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus