USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Привітання Сергія Шкоди з 8 Березня

7 Березня 2018 00:02
Щастя й любові Вам, чарівні жінки!

Щиро вітаю усіх представниць прекрасної половини людства з одним із найніжніших свят – з 8 Березня! Не дарма це свято символізує пробудження весни, адже кожна жінка, наче весна, дарує світу любов, ніжність, відродження тепла й оновлення життя.

Дякуємо вам, наші чарівні україночки, за ваші турботу, ласку і терпіння, за вашу мудрість і любов, за неймовірну здатність створювати затишок і дарувати щастя своїм чоловікам. Цей світ тримається на вас – наші рідні матусі, дружини, сестри, донечки. Дякуємо вам за все, що робите для щастя і добробуту своїх чоловіків, батьків та дітей.

Бажаю вам не тільки у день 8 Березня, але кожного дня почуватися захищеними, щасливими, оточеними чоловічою увагою і ласкою, коханими і життєрадісними. Дай Бог, щоб якнайшвидше у нашій країні запанували мир і добробут, щоб кожна жінка могла відчути впевненість у завтрашньому дні, щоб усі діти й чоловіки повернулися із зони бойових дій до своїх дружин і матерів у мирне життя, щоб кожна із вас відчувала спокій за своє майбутнє і за майбутнє своїх дітей. Зі святом вас, дякуємо за те, що ви є!

Із повагою Сергій Шкода, депутат Луцької міської ради,

Фракція «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus