USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вітання Григорія Недопада з Днем Конституції України

27 Червня 2018 13:02
Шановні українці! Для кожного з нас величне державне свято – день Конституції України – завжди матиме визначальні суть та значення, адже 28 червня 1996 року було ухвалено Основний Закон, який ознаменував правове народження вільної України. За будь-яких умов ми зобов’язані шанувати нашу Конституцію, яка утверджує права, рівні для всіх, визначаючи людину, її права та свободи найвищою цінністю держави.

Я хочу побажати кожному українцеві, щоб наша країна досягла такого рівня суспільної свідомості, аби кожної букви Закону всі дотримувалися повною мірою. Аби кожен українець почувався справді важливим, значимим і цінним на своїй рідній землі. Аби права кожного було захищено беззаперечно.

Лише тоді зможемо досягти такого рівня розвитку, який мають сьогодні провідні держави світу. Там, де шанують Закон, є і висока суспільна свідомість, і перспективне майбутнє. Дай, Боже, щоб усі без винятку жителі нашої держави стали законослухняними громадянами, надійно захищеними буквою Закону, і забезпечили майбутнім поколінням українців добробут, злагоду й широкі можливості для самореалізації.

Від щирого серця хочу побажати всім миру, адже тільки тоді в цілісній, звільненій від загарбників Україні можливе повноцінне утвердження закону, права і справедливості.

З повагою Григорій Недопад,

перший заступник Луцького міського голови
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus