USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Вітання Ірини Вахович з Днем захисника України

12 Жовтня 2019 00:00
Дорогі волиняни!

У світле свято Покрови пресвятої Богородиці ми відзначаємо День захисника України, День українського козацтва та День заснування УПА. Це є найбільшим свідченням того, що заступництво Божої Матінки було і залишається в пошані українських воїнів різних історичних епох.

Від себе особисто та від усіх депутатів обласної ради щиро вітаю і дякую українським військовим за службу, за те, що ціною свого життя та здоров’я, своїх тривог та неспокою, ви рятуєте Україну. Висловлюю шану та повагу ветеранам УПА. Щиро вітаю зі святом усіх українських чоловіків – славних нащадків українського козацтва.

Сьогодні у своїх молитвах ми просимо аби священний омофор Божої Матінки покрив Україну та зберіг усіх воїнів, які боронять нашу незалежність на передовій. Вірю, що пресвята Богородиця захистить нашу Батьківщину, а спокій, виваженість і мудрість не зрадять українському народу на довгому і тернистому шляху до миру, який ми повинні пройти разом, в єдності і довірі.

Слава Україні! Героям – cлава!

З повагою, голова Волинської обласної ради ІРИНА ВАХОВИЧ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus