USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вітання Сергія Шкоди із Днем Перемоги і Днем пам’яті та примирення

5 Травня 2017 13:00
Із Днем пам’яті та примирення!

Днем пам’яті та примирення – особливий час для кожного, невмируща пам’ять про те, якою важкою ціною здобувається мир. 9 травня 1945 року світ дочекався перемоги над нелюдським нацистським режимом і здавалося б, що всі воєнні жахіття ніколи більше не повторяться. Адже стільки крові було пролито, стільки життів зруйновано.

І досі учасники тих подій свідчать про війну, а ми, українці, ще кілька років тому не могли навіть уявити, що бойові дії торкнуться нашої держави, кожного з нас, що знову проллється кров захисників вітчизни… І нині наші бійці боронять країну, щоденно ризикуючи життям, а тому для нас це свято особливе. Бо ми, українці, завжди прагнули миру, волі й добробуту.

Проте сьогодні ціною життів кращих синів України мусимо боронити і волю і мир. Тому День пам’яті та примирення – це свято і наших сьогоднішніх захисників-героїв, адже їхній подвиг справді неоціненний і достойний найвищої пошани. Щиро вітаю бійців ЗСУ, військовослужбовців, усіх українців із цією визначною датою. Дай Бог, щоб страхіття війни зникли назавжди, а мир, як найвища цінність, якнайшвидше прийшов на нашу землю.

Схиляємо голови перед подвигом наших батьків і дідів. Вічна пам’ять тим, хто не повернувся з фронтів Великої вітчизняної війни, слава й пошана нашим ветеранам!

Із повагою, Сергій Шкода, депутат Луцької міської ради

політична партія «Українське об'єднання патріотів – УКРОП»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus