USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Вітання Валентина Вітра з Великоднем

10 Квітня 2015 09:36
Дорога волинська громадо!

Вітаю вас з Великоднем! Це - свято, яке на Небесах прославляють Ангели і якому на землі радіють люди. Христове Воскресіння - воістину найвеличніший день в історії, бо переможене пекло, а разом з ним - зло і смерть.

Бажаю, щоб світла віра в цю вічну істину додала сил нашому народові з гідністю подолати свою хресну дорогу, яка обов’язково завершиться перемогою воскресіння. І нав’язане нам пекло війни буде знищене та знеславлене. Молімося разом, щоб Господь визволив нас від лукавого і нехай буде тільки Його воля як на небі так і на землі. Нехай ця молитва нас усіх єднає, а наша віра проявляється у доброті й турботі один до одного.

Любі волиняни! Бажаю, щоб ви святкували Великдень у доброму здоров’ї і в щасті. Нехай кожна оселя цього дня повниться дорогими гостями, щоб радість Великодня розділили разом усі родини. А якщо десь поруч живе одинока бабуся, чи бідна сирітка, чи згорьована вдова - не забудьмо про них. Хай і на їхньому столі сьогодні не буде порожньо, нехай і вони будуть втішені щирим словом і теплим поглядом.

Нехай з’явиться віра в зневірених, хліб - у нужденних, злагода - поміж усіма нами. Нехай Воскреслий Христос постукає до кожного серця і буде там почутий. Якщо у кожній душі темряву зневіри перемагатиме Пасха, то наше буття запромениться життям як українська писанка.

Нехай ніхто і ніщо не порушує невимовної великодньої радості. Миру вам , любові, віри і надії!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою, голова обласної ради Валентин Вітер.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus