USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«ART Talents collections/Sale-exhibition» в Луцьку завершився виставою

29 Січня 2017 16:06
У Палаці культури міста Луцька відбулося закриття виставки «ART Talents collections/Sale-exhibition», повідомляє Таблоїд Волині.

Цей мистецький проект, мав благодійний характер, а виручені з продажу картин кошти буде перераховано на створення центру іпотерапії для дітей з особливими вадами розвитку (зокрема для дітей з ДЦП) у селі Вишнів. Щоденну реабілітацю там зможуть отримувати 15-20 осіб.

Проект створений для допомоги громадській організації «Сильні діти». Впродовж місяця виставку картин доповнювали майстер-класи, виступи, вистави. Проект наголошує на цінності родини і будь-яких проявів творчості. Відвідати низку заходів мали нагоду і діти, і дорослі, обмежень у віці учасників майстер-класів не було.

Кожен охочий міг придбати картини, що припали до душі, впродовж всього періоду дії проекту. Мінімальна вартість картини становила 1000 гривень. Організатори кажуть, що картини, котрі не продані досі й надалі можна буде придбати в Палаці культури.

Закриття виставки переносили тричі, проте цього разу воно таки відбулося. Кожен охочий зміг відвідати виставу про ельфів, тролів, лепреконів та переглянути емоційну постановку про дівчинку Адел, яка шукала свого батька в «Долині ельфів». На сцені виступали актори творчої студії Наталі Журавльової. Виставу доповнила хореографічна частина від балетної студії «Жизель».

Підтримали проект WW та The Room, партнерами стали Палац культури Луцька, Молодіжна рада Луцька, ГО «Мистецький трамплін».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus