USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

А ти пожертвував на «Володимир-2010»?

23 Червня 2010 11:27
На заклик Володимир-Волинської міської ради допомогти фінансами для проведення традиційного фестивалю «Володимир-2010» лише за дві дні відгукнулися майже сотня волинян-підприємців і фірм краю.

Про це інформує прес-служба Володимир-Волинської міськради.

Мешканці княжого міста приємно дивує, що волиняни масово зголошуються допомогли фестивалю, який за певних обставин опинився без достатнього фінансування. Притім, гроші жертвують не лише місцеві підприємці та колективи крупних фірм з усієї Волині, але й вихідці з древнього міста з інших областей України.

Не дивно, що своєрідна толока викликає благородні та патріотичні почуття – волиняни жертвують небагато, однак від щирого серця. Скажімо, напередодні 21 червня на рахунок оргкомітету фестивалю гроші пожертвували:

ТзОВ „П’ятидні» - 1200 гривень, КП «Володимир-Волинський містопроект» та підприємець Т.А. Кіркова – по тисячі гривень,

ТзОВ «Волиньфарм», ВАТ «Володимир-Волинський хлібозавод». АТ «Волинь-Авто», підприємці Л.В.Лущакевич, О.В.Мозоль, Л.Л.Спічак – по 500 гривень.

Підприємці В.Л. Ляшук, Ю.М. Грицюк, К.Л. Сава – по 400 гривень.

Володимир-Волинська шляхово-експлуатаційна дільниця, ПВТП «Світязь», ВАТ «Володимир-Волинське АТП-10762», ТзОВ «Волинянка», підприємці В.В. Цимбалюк, О.А. Сідак, Ю.Я. Денисяка - по 300 гривень.

Магазин «Мотосвіт» ч/з В.В. Панасюка, ТЦ «Данко» ч/з В.С.Тимчука, ТзОВ «ШОВ-Буд» - по 250 гривень.

ТзОВ «Володимир Екобуд», ПП «Оліо» ч/з Л.Л.Крисюк, магазин «Версаль» ч/з О.В. Ящук, магазин «Велотовари» ч/з Г.І. Панасюк, ПП «Волиньтранктор» ч/з В.Д. Смоляра, стоматолог О.М. Чернюк, підприємці М.Ф. Шишко, С.Й.Біліщук, О.Б. Осінкін, В.В. Дем’яненко, Т.М. Головенко, А.С. Мінін, К.М. Зінкевич, А.А. Коряковська – по 200 гривень.

КП «Полігон», підприємці І.В.Курило, Н.Є.Єщук, Л.А.Малей, І.А.Ковальчук, В.В.Барчук, С.Л.Богославець – по 150 гривень.

Ветеринарний аптечний пункт ч/з С.О. Тернова, кіоск «Лілія» ч/з Н.С.Ковальчук, ТзОВ «Орхідея» ч/з А.В. Воєводу, магазин «Ніка» ч/з Л.І. Панасевич, магазин «Все по 55» ч/з М.С. Попову, підприємці І.В. Кудінкін, Т.М. Томчук, Р.В. Киричук, Є.М. Рябець, стоматолог О.М. Стасюк - по 100 гривень.

Нагадаємо, Міжнародний фестиваль молодих виконавців сучасної пісні та бардів «Волидимир-2010» триватиме впродовж 23-25 липня під час святкування Дня міста. Традиційно, міська влада закликала на допомогу спонсорів.

«Ми впевнені, що спільними зусиллями свято вдасться і впише нову славну сторінку в історію княжого міста», - кажуть в міськвиконкомі.

Довідково:

Уперше позивні фестивалю «Володимир» прозвучали в древньому Володимирі-Волинському ще 1994 року.

Своєрідність фестивалю полягає в тому, що в рамках концертної програми проводиться Всеукраїнський конкурс юних виконавців сучасної пісні.

У попередні роки на фестивалі «Володимир» побували найвідоміші українські виконавці Ірина Білик, Руслана, Тарас Петриненко, Віктор Павлік, Оксана Білозір, Марійка Бурмака, Володимир та Ірина Шинкаруки, Василь Зінкевич, Левко Дурко, Ольга Юнакова, гурти «Друга ріка», «Мандри», «Скрябін», «Танок на майдані Конго», «Тартак», «Ван Гог».

За період існування конкурсу на сценах фестивалю показували свою майстерність вокалісти - діти, юнаки та дівчата з Волинської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Вінницької, Хмельницької, Миколаївської, Дніпропетровської, Донецької, Київської областей та інших міст України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus