USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Четвертий Шрек не ричатиме, а роздаватиме автографи

18 Грудня 2009 17:47
Кіностудія DreamWorks Animation представила перший відеоролик до четвертого мультфільму про пригоди Шрека і його друзів. Головних персонажів, як і в попередніх фільмах, озвучували Майк Майєрс, Камерон Діаз, Едді Мерфі та Антоніо Бандерас. За сюжетом четвертої серії Shrek Forever After, Шрек вже не є грозою казкового лісу. Селяни більше не розбігаються від його грізного рику, а шикуються в чергу, щоб він підписав їхні вила й смолоскипи – пише Кореспондент. Прагнучи повернути йому звичний спосіб життя, Шрек укладає угоду з карликом Румпельштільцхеном. У результаті виникне якась паралельна реальність, в якій Осел стає звичайною в\'ючною твариною, розтовстілий Кіт у чоботях продає свою шпагу, а про самого Шрека в Далекому-Далекому Королівстві ніхто нічого не знає. 18 грудня 2009 відбудеться прем\'єра першого трейлера, ролик буде демонструватися в кінотеатрах перед стрічкою Джеймса Кемерона Аватар. Як повідомлялося, мультфільм Шрек-4 вийде в прокат 21 травня 2010. Касові збори Шрека-3 склали понад $ 700 мільйонів при бюджеті $ 160 млн. Перші дві серії анімації принесли своїм творцям понад $ 1,5 мільярда. Незважаючи на те, що робота над Шреком-4 ще триває, DreamWorks вже призначила дату прем\'єри першого офіційного відгалуження від анімаційного серіалу про Шрека, присвяченого іншому його популярному персонажу – Коту в чоботях.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юка Показати IP 18 Грудня 2009 18:41
за задумом Шрек - дуже не поганий мультфільм і сюжет у ньому завжди цікавмй. але художники-мультиплікатори до того спотворюють образи гперсонажів - на них просто страшно дивитися. Згадайте радянські мульти - і казкові герої гарні і ані натяку на насильство у них. а зараз - жах! дути копіюють улюблених героїв, а батьки зовсім не замислюються про подальші можливі негативні наслідки цього. а ми дивуємося - звідки у підростаючого покоління стільки агресії
Таня Показати IP 20 Грудня 2009 19:00
А я люблю Шрека. І герої там зовсім не страшні (згадайте дракошу з першої серії). І моя дитина в захваті від цього мульта. Подивимося чим цього разу мультиплікатори порадують.
OrestN Показати IP 20 Грудня 2009 20:29
так, ці мультфільми ще можна дивитись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus