USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Чутливі серця» у Луцьку збирали гроші для дітей. Фото

2 Червня 2010 09:58
У Центральному парку культури та відпочинку Луцька імені Лесі Українки до Міжнародного дня захисту дітей 1 червня відбувся концерт у рамках благодійного проекту «Чутливі серця».

Про це повідомляє «ВІП» .
Благодійний проект «Чутливі серця» організований для того, щоб надати допомогу дітям-сиротам, дітям-інвалідам, та тяжкохворим дітям. «Взагалі, допомога може надаватися не тільки діткам, але спочатку ми хочемо допомогти саме їм», – розповіла одна із організаторів акції «Чутливі серця» Анна Прокопейко.
«Першою акцією вирішили допомогти Волинському обласному спеціалізованому будинку дитини не у вигляді коштів, а у вигляді необхідних товарів. Список у нас є. Це має бути майданчик, меблі, одяг, іграшки. Усі можуть долучатися та надавати свою допомогу чи то коштами, чи то тими самими товарами», – продовжила вона.
Для того, щоб заявити про себе, залучити спонсорів та меценатів, організували акцію та вирішили зробити концертну програму, участь у якій би взяли і дитячі колективи, і лицарський клуб, і діджеї, – сказала організатор.
На концерті виступали дитяча зразкова студія «Золоте зернятко», зразковий ансамбль сучасного танцю «Антарес», гімнастичні виступи Насті Савіцької, Діани Касянчук, Валерії Бондарук, показовий бій лицарського клубу «Орден Тамплієрів», виступи музичних гуртів «Cold Meat Party», «Daisy» та «Копірайт». Також – запальні сети від діджеїв міста: Dj Jenya Shock, Dj Sergey Klever, Dj Mix, Dj Salvador, Dj Fern, Dj Kosik, Dj Max Freeman. Окрім того, для глядачів запланували показ вогняного шоу від клубу «Святий Грааль». Ведучими заходу були Сергій Ткачук та Dj Mix.
«У червні такі акції у нас ще будуть проводитися. Усі кошти збиратимуться для дитячого будинку. Липень-серпень – будемо думати, кому ще потрібна допомога», – розповіла Прокопейко.
«Нам погода не завадила, хоча декілька разів падав дощ, ми тримали зонтики над апаратурою, але все одно люди відпочивали. Загалом проект ми робили дуже швидким темпами – приблизно за півтора тижні. Багато хто не вірив, що це все відбудеться», – сказав один із організаторів дійства Dj Salvador (Жора Потапчук).
Це – не одноразова акція, – запевнив він. «Як її продовження – 6 червня біля входу у парк ми робитимемо продовження благодійного діджей-параду, який буде довготривалим – 9 годин дискотеки. Після нього в одному із нічних клубів міста Луцька продовжиться дискотека, 50% виручених коштів із входу віддаватимуться на благодійність», – розповів діджей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus