USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чиновник Луцькради презентував свій новий оркестр. ФОТО

29 Грудня 2010 09:29
Новий склад естрадного оркестру «Мегаполіс» під керівництвом Юрія Поліщука був презентований 28 грудня у Волинському державному обласному училищі культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського.

Як розповіла вокалістка колективу Інна Кириченко, раніше «Мегаполіс» складався із учасників із двох міст – Рівного та Луцька. Відтепер це суто луцький оркестр, - пише ВІП.

Як зауважив Юрій Поліщук, який наразі працює начальником управління культури Департаменту культури і збереження історичної спадщини Луцької міської ради, деякі музики все одно мають зв’язки, минуле, яке пов’язане з першим містом.

Поліщук зауважив, що багато гуртів, які виходять на сцену, є самоуками. Тому захотів і наважився створити новий напрямок інструментально-естрадного мистецтва. Розробив нову методику, нові правила гри. «Те, що ми несемо зі сцени – дуже важливо, адже виховуємо у людей смаки до справжнього», – наголосив Юрій Поліщук.

Учасники оркестру зізналися, що сцена, на якій виступав оркестр, для них особлива. Адже частина з них навчались в училищі культури. Зокрема Інна Кириченко зазначила, що востаннє виступала у цьому навчальному закладі саме в роки її навчання тут.

Презентація нового складу «Мегаполісу», за словами його учасників, стала своєрідним подарунком місту з нагоди Новорічних свят.


Нагадаємо, один з перших виступів оновлений «Мегаполіс» презентував луцькому глядачу на благодійному новорічному вогнику «У новий рік з добром і радістю», що відбувся у Луцьку 22 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus