USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На «вогнику» Чернецький «ламбадив» з дівчатами, Котищук дув у трубу, а Поліщук «лабав» джаз. ФОТО

24 Грудня 2010 09:34
Відомі та знані персони Луцька зібрались в одній компанії, аби приєднатись до благодійної акції «У новий рік з добром і радістю», а заодно повеселитись і побалакати на новорічному вогнику.

На «новорічний вогник» у ресторан рекреаційного комплексу «Срібні лелеки» після завершення робочого дня 22 грудня почали збиратись депутати, чиновники, підприємці та усі, хто вирішив долучитися до доброї справи.

Поки гості збирались, ведучий дійства Андрій Котищук ретельно вивчав сценарій і веселив дівчат.


А талановита співачка Інна Кириченко не соромилась позувати фотокамерам – це найліпше заняття для вродливої панянки.


Метушились і дівчата з танцювального колективу «Ері-данс» – їм треба було подбати про костюми та повторити рухи.

Одним із перших на захід прийшов директор фірми «Метал-Альянс» Валерій Міщук з дружиною. Чоловік не приховував свого гарного настрою. Мабуть, тішився привабливою супутницею.

Вкрай пунктуальними виявились запрошені на дійство священнослужителі – митрополит Луцький і Волинський Ніфонт у супроводі протоієрея Валентина Марчука. Вони дочекались початку заходу, Ніфонт благословив благодійників та скромно покинув світську компанію.

Гарний тон заходу задав бізнесмен, меценат, а віднедавна і депутат Луцькради Олег Чернецький, який прийшов у ресторан з симпатичною дружиною-брюнеткою.


Сім’я Чернецьких примостилась поряд з депутатом міської ради Сергієм Григоренком, який теж прийшов на захід зі своєю дружиною.

Впродовж вечора Чернецькі і Григоренки постійно точили ляси, сміялись та смакували наїдками із шампанським.


Дівчата, які зустрічали гостей, одразу оточили увагою депутата Ківецівської райради, «сильноукраїнця» Сергія Гнатину. Той, видається, був не проти.

В залі він приєднався до свого однопартійця, депутата Луцької міської ради Андрія Разумовського. Молодим чоловікам, очевидно, було про що поговорити.

З’явився у світській компанії і стильний брюнет – директор волинського відділення АТ «ОТП Банк» Михайло Турик. Поводив себе стримано й чемно.

Слідом за ним прийшов керівник приватного підприємства «Торговий дім «Дже Рост» Євгеній Бернадський. Його супроводжувала мила чорнява дама.

Директор фірми «Тріада» Олена Леонова прийшла на благодійний передноворічний вогник з подругою – суддею господарського суду Волинської області Валентиною Дем’як. Поряд з чарівними білявками за святковим концертом спостерігав син Леонової – восьмирічний Віталій.


Хлопчик і сам підготував виступ – разом з місцевим рок-гуртом «Давня Казка» виконав різдвяну пісню.

Окрім наймолодшого артиста, публіку тішила лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Вікторія Михайлець. Розважав присутніх і учасник конкурсу «Волинь має таланти» Вадим Ковальський.


Власник станції технічного обслуговування «Фаворит» Ігор Талько як чемний чоловік привів із собою дружину Марію. Інтелігентна пара пильно слідкувала за дійствами на імпровізованій сцені ресторану.

Поряд з ними розташувався і «фронтозмінівець», депутат Луцькради Олександр Пиза. Тішився музикою та компанією.

Не сумував і директор департаменту соціальної політики Луцької міськради, виконавчий директор «Асоціації захисту прав молоді Волині» Петро Верзун. Посміхався і жартував, як завше.

В гарному настрої були на благодійному «новорічному вогнику» політик Володимир Пащенко, а також директор Центру хірургії ока професора Загурського Тетяна Єрємєєва, яку супроводжувала її помічниця, маркетолог Центру Анна Фокіна.



Випромінював оптимізм і кавалер Фокіної – красунчик Олександр Бубнюк. Хлопець, наче актор з реклами, демонстрував свою «голлівудську» посмішку.


Танцівницям з «Ері-данс» під час свого виступу вдалось «розкрутити» на танець лише одного «віайпі» – Чернецький залюбки «відламбадив» з напівголими дівчатами в новорічних вбраннях. Усі інші гості посоромились вийти на танцпол за прикладом Чернецького.




Перед своїм виступом співак Юрій Поліщук, аби не нудитись, "дуркував" за допомогою тромбону. Йому допомагав вічний жартівник Котищук, але тому дісталась труба.


Завершили вечір виступом джазового бенду «Мегаполіс». Публіка з місць підтанцьовувала, підспівувала та багато аплодувала «джазовій фірмі» талановитих музикантів.






Довідково:

Благодійний вечір «У новий рік з добром і радістю» – спільна акція інтернет-видання «Волинські новини», Центру хірургії ока професора Загурського та спорткомплексу «Олімпія».

Усі зібрані кошти підуть на потреби дитячого будинку «Сонечко» в Ківерцях та Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
Fantom Показати IP 24 Грудня 2010 10:15
непогано погуділи )
fanatki Показати IP 24 Грудня 2010 10:26
Юра Поліщук, Інночка і їхня творча тусовка - ммм... ви завжди круті!
Регионы Показати IP 24 Грудня 2010 10:27
А где наши? Почему наших не пригласили?
Читач Показати IP 24 Грудня 2010 10:28
Крута тусовка. Справжній тобі гламур! Респект
Фінансист Показати IP 24 Грудня 2010 10:29
Цікаво, а скільки зібрали коштів, щоб допомогти дитячому будиночку "Сонечко" в м. Ківерці. Мабуть менше, ніж заплатили за стіл та організацію вечора? Але добре попіарились, дехто навіть і значки депутатські одягнув!
Антон до Фінансист Показати IP 26 Грудня 2010 20:07
Читай уважніше - 12 тяисяч пишуть. А те що попіаритися прийшли - так ніхто й не казав, шо тут зібралися ТІЛЬКИ благодійники. Зібралися різні, але головне - НЕБІДНІ люди, аби повеселитися. Що тут поганого?
я Показати IP 24 Грудня 2010 10:33
З огляду на масштаби пірушкі пригадується фантастичний, як на нинішні невибагливі еталони реклами, кліп банку "Імперіал" початку 1990-х із "Суворовим" та "Єкатєріною" в головних ролях: "Ждьомс, матушка, до первой звезди нельзя".
Mirna Показати IP 24 Грудня 2010 10:34
А в Чернецького дружина - красунька!
Чернецький до Mirna Показати IP 24 Грудня 2010 15:45
Да і я так нічого собі. Коли зустрічаємось, Mir-r-r-r-r-na!
влюбилась Показати IP 24 Грудня 2010 10:49
А парніша красівий :) Ну той, що по-гадівудскі улибаєцця)
!!!! Показати IP 24 Грудня 2010 11:25
А Чернецький молодець - не побоявся затанцювати. Справжній мужчина, веселий, сильний. Просто мрія!!!
Степан Показати IP 24 Грудня 2010 11:27
Шкода, що без мене.:(
Справедлива Показати IP 24 Грудня 2010 11:33
Гарна вечірка. Цікаві гості і виконавці. Головне, що привід благородний. Приємно, що в нашому місті є чуйні, красиві люди.
Голодний Показати IP 24 Грудня 2010 11:48
Серед усіх фото лише одне приємне-бутербродики з ікоркою! А все решта... піар чистої води. Хто робить пожертвування від щирого серця-робить це тихо і без спалахів фотокамер і т.д. Лицеміри... Організували п'янку, а прикриваються пожертвуваннями!
Василь до Голодний Показати IP 26 Грудня 2010 20:11
Коли суспільство черствіє - дууууже потрібні от такі заходи, аби - якщо хочте - заставити людей займатися благодійництвом. і зібрані 12 тисяч - тому доказ
Vlad2009 Показати IP 24 Грудня 2010 12:15
В стилі ТАБЛОІD :)
КОРОЛЕВА Показати IP 24 Грудня 2010 16:01
Тетяне Єрємєєва - розкішна жінка.....Дуже симпатична сім"я Чернецьких!!
кандитат Показати IP 24 Грудня 2010 16:04
Гарно! Без плясок і напивасок! Культурно.
ПОВАЛИЙ МИР Показати IP 24 Грудня 2010 16:55
СЕЛО. КАК НА СЕЛЬСКОМ ЗАСТОЛЬЕ ВЕЧОРНЫЦАХ .НИ СЕРВИРОВКИ НА СТОЛАХ СКУКА ВОКРУГ С НАТЯНУТЫММ УЛЫБКАМИ.....С НАСТУПАЮЩИХ ВСЕХ ВСЕХ БЛАГ ВАМ!В НОВОМ 2011 ГОДУ ))))))))0С УЛЫБКОЙ ЗЕМЛЯКИ
Данило Показати IP 24 Грудня 2010 17:29
Пришел архирей с телесвященником и в пост благословил на кривляния и выкрутасы.А в Челябинске священник освятил стриптиз-клуб.
СВОБОДА до Данило Показати IP 24 Грудня 2010 20:27
Ти Данило моральний урод. Люди зібрались щоб гроші дітям сиротам зібрать, поговорити про благодійність. Ти особисто, вилупок, що за цей рік корисного для тих дітей зробив? А той Московский піп дітям 3000 подарував. А де те продажне наше Київське ...? Норкову рясу придбав гроші кінчились?
дідо Показати IP 24 Грудня 2010 19:03
А УКРАЇНЦІ НА ЦЬОМУ КАРПАРАТІВІ БУЛИ ?
Регионы Показати IP 24 Грудня 2010 20:33
К ДЕБИЛУ ДИДО: там были ЛЮДИ. К редакции ВН этого пациента липин в оффлайн всех достал. сделайте голосование за его исключение.
Доця-Поця Показати IP 25 Грудня 2010 11:01
Жінка Григоренка має вигляд, ніби її перед вживанням два тижні відмочували в капустяному розсолі.
Піст Показати IP 25 Грудня 2010 13:26
Дивно якось, що християни у піст таке собі дозволяли. Ну іудеїв, що окупували всі фотографії зрозуміти ще можна, але ж там, напевно, і християни були...
Слава до Піст Показати IP 26 Грудня 2010 20:13
Ти їм в штани заглядав? )))
челкаш Показати IP 25 Грудня 2010 19:25
стидодя
Mirna Показати IP 25 Грудня 2010 21:11
інна кириченко - ну просто казкова...)
дідо Показати IP 25 Грудня 2010 22:12
базарні нацмени пиятики організували під час посту... ..
Василь до дідо Показати IP 26 Грудня 2010 20:03
Чувак, ти неадекват повний. лікуйся. Адміни, та забаньте йогонакінецуь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛітРедактор Показати IP 26 Грудня 2010 20:10
Ще й по "Аверсу" буде телепоказуха цього дійства в Новорічну ніч))) А там безкоштовно вже майже нічого не крутять...
За правду!!! Показати IP 4 Січня 2011 00:13
Хочу внести деякі корективи зі свого боку! Я не вважаю, що батюшки зробили добру справу! Вони не мала права у піст приходити на цей захід! Хоч і гроші дітям зібрали, та священнослужителі повинні піклуватись про духовне, а не про матеріальне! І я не вірю, що все це робилось, просто заради дітей! Забагато щось тут піару! Ці люди мають цілу купу грошей і їм не обов"язково приходити в "Срібні лелеки", щоб допомогти дітям! Аверс люблють брати за все гроші, але ще не навчились гарно робити телепрограм! ))) Честь ;)
Анонім Показати IP 25 Листопада 2012 17:03
Благодійність, з якої сторони не дивитись, це вже добре. Які мають "права" батюшки не нам судити. Дитячому будинку «Сонечко» в Ківерцях і в піст гроші не будуть лишні. А кого ще запрошувати на благодійний вечір, як не вище бачених (на фото) гостей. Судити про людей, мають право ті люди які досягли більшого ... в цьому випадку : "Черной кошке все равно, что о ней думают серые мыши".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus