USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Дід Мороз потрапив до Ковельської колонії

27 Грудня 2010 12:24
У Ковельській виховній колонії для дітей, днями відбулося новорічне свято, яке зібрало в залі клубу вихованців, гостей та працівників установи.

Про це повідомив офіційний сайт міста Ковеля

Хлопці неабияк готувалися до новорічної вистави. Програма була насичена піснями, гуморесками і танцями.

З вітальними словами до вихованців та присутніх звернулися спеціаліст міського управління освіти Оксана Товстига, начальник служби у справах дітей, голова піклувальної ради установи Жанна Вельма, священник Свято-Введенського храму отець Василь та інші.

У своїх побажаннях всі наголошували, що хлопці своїми справами та поведінкою повинні доводити, що вони стали іншими, виправились і цим пришвидшували своє повернення додому.

Слово від адміністрації мав начальник установи Олександр Герасимчук, який подякував усім озуміння та підтримку, наголосив на необхідності співпраці усіх зацікавлених відділів, служб в питаннях перевиховання дітей, які потрапили за грати.

На продовження свята для усіх дітей був накритий солодкий стіл.

Приємним моментом новорічних урочистостей стало вручення довідки про звільнення вихованцю Артуру Д., який не один рік поспіль був активним учасником усіх заходів, які проводились в колонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus