USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дитину Ані Лорак хреститиме Кіркоров

5 Лютого 2011 12:49
Українська співачка Ані Лорак, яка зараз на шостому місяці вагітності, запропонує російському співакові Філіпу Кіркорову стати хрещеним батьком дитини.

"Думаю, кращим хресним для мого дитинчати буде Філіп Кіркоров. Поки йому не запропонувала, але, відчуваю, він дуже хотів би. Адже я про своє положення йому повідомила одному з перших! Зараз він у Америці, шле мені смс, щоб я берегла себе , ні про що погане не думала ", - повідомила Ані Лорак в інтерв'ю Сегодня, пише Кореспондент.

Співачка також розповіла, що в декрет вона збирається через два місяці.

"У березні ще буду максимально в строю, а потім два місяці приділю собі і маляті. Але я зараз вже відмовилася від великих сольних концертів, скоротила програму до години. Найприкріше, що дуже багато запрошень і по Україні, і по Росії, здавалося б - така спека йде, гастролюють!", - розповіла Ані Лорак.

Замислюється співачка про заробіток, адже без концертів артистка за кілька місяців відчутно втратить у грошах. Лорак відзначила, що, оскільки її чоловік теж працює - асистентом гендиректора з розвитку бізнесу однієї туристичної компанії, а також є власником туристичного агентства, - на "хліб з маслом буде вистачати".

"Ну і ще є ресторан, наше спільне дітище, яке Мурат повністю сам веде. Тому голодними не будемо! Але, звичайно, гроші вже відкладаємо. Я потихеньку планую бюджет з урахуванням того, що будуть розтрати на дитину, гардероб ...", - зізналася виконавиця.

Майбутньому малюкові Кароліна поки ще нічого не купує: "Не треба робити щось наперед. І пологовий будинок, і ім'я, і одяг будемо вибирати, коли прийде час. Але вже точно народжувати у воді я не буду".

Зараз Ані Лорак працює над записом нових пісень. Вона зізналася, що хоче, щоб до альбому увійшла "якась особлива пісня, колискова".

Нагадаємо, що Ані Лорак вийшла заміж 15 серпня 2009 року. У грудні 2010 року Ані Лорак повідомила про свою вагітність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Atlz Показати IP 5 Лютого 2011 13:23
Ты сначала роди.
D Показати IP 5 Лютого 2011 15:14
Кто всє еті люді?
Ангеліна Показати IP 5 Лютого 2011 21:56
Дуже рада за Ані Лорак! А чому не можна планувати? Як відомо, думки матеріалізуються, тому варто думати та надіятися лише на хороше. Особливо вагітним жінкам!
ПРОХОЖИЙ Показати IP 5 Лютого 2011 23:17
ТОлько Киркорычу нужно руки - ноги связать и черный рот заклеить скотчем - а то ненароком как пошлет Лорак , да ногами , ногами ... Его скоро в приличные дома перестанут пускать в Москве , а наши звезды еще пиарятся на нем . Вот - нашли , КЕМ хвастаться !
все одно... Показати IP 8 Лютого 2011 16:01
Який хрещений???? Чоловік мусульманин, а мусульмани ніколи не дадуть хрестити дитину....
Василина Показати IP 16 Лютого 2011 19:51
надо крестить ребенка -но кум --ужас!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus