USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ані Лорак «захопилась» Тимуром Родрігезом

12 Жовтня 2009 19:01


Презентація кліпу Ані Лорак і Тимура Родрігеза під назвою «Захоплення» відбулась 11 жовтня у готелі «Прем\'єр Палац». Про це інформують «Волинські новини».
«Ми намагалися зробити все для того, щоб здивувати усіх. Це стосується як самої пісні, де Ані солодко звучить у куплетах і абсолютно «по-рокерськи» в приспівах, так і її образів в кліпі, де лише один з чотирьох буде звичайним і, як завжди, шалено спокусливим», – поділився враженнями Тимур Родрігез.
На презентації побували плавець Олег Лісогор, співачки Руслана та Ірина Білик, режисер Роман Віктюк, генеральний директор продюсерського центру «Талант» Борис Бронштейн, музичний продюсер Юрій Фальоса, Нестор Шуфрич, Сергій Притула, Асія Ахат, Ліля Підкопаєва, Маша Єфросініна, Оля Горбачова.
Філіп Кіркоров, який також завітав на прем\'єру кліпу весь час спілкувався із Наталкою Мигилевською. Вони сиділи поруч, сміялись, щось обговорюючи та навіть синхронно аплодували, – пише ТСН.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus