USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фізик-письменник Кідрук презентував у Луцьку нову книгу

30 Вересня 2015 10:05
Відомий український письменник Макс Кідрук завітав до Луцька, аби презентувати свою нову книгу «Бот-2». Про це інформує Громадське Волинь.

За освітою Макс Кідрук – фізик. Проте з дитинстваа захоплювався літературою та мріяв стати письменником.

«Я з дитинства читаю. І читаю дуже багато. Читаю художню літературу, пригодницьку. І я зараз не пригадаю той момент, коли хотів стати письменником, але це було дуже давно. Коли я переїхав до Швеції на навчання, то після місяця навчання зрозумів, що я не буду тут захищатись. Я вже тоді зрозумів, що не хочу бути викладачем. Я покинув обидві аспірантури і вирішив, що буду заробляти собі на життя лише літературою», – розповідає Кідрук.

Макс зазначає, що письменники-початківці часто роблять одну й ту саму помилку: після перших невдач опускають руки і перестають більше писати. Він зумів себе пересилити та не припиняти займатись улюбленою справою.

Зараз хлопець працює в стилі технотриллер. Це новий для України напрямок, тому Макс фактично не має конкурентів.

«Я намагаюсь не оцінювати своїх колег. Я не вважаю, що я щось таке зробив, що міг би оцінювати хоч когось з колег. Я думаю, в техно об’єктивно конкурентів наразі немає. І це погано. Як писав один критик, що Кідрук перших хлопець на селі, а в селі одна хата. І це так. Якби було п’ятеро авторів, які б писали в стилі техно, то це було б змагання між нами, яке пішло б на користь усій літературі», – розповідає письменник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Давід Показати IP 30 Вересня 2015 22:25
Привіт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus