USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ФлайzZzу у Луцьку чують рідше, ніж в інших містах

19 Листопада 2009 14:08
Учасники гурту ФлайzZzа, які завтра будуть гостями чату на «Волинських новинах», зізнаються, що у Луцьку їм доводиться виступати рідше, ніж в інших містах.
«До нас чомусь ставляться з незрозумілою  пересторогою. Приміром міська влада, яка часто організовує різного роду концерти, хоче, аби ми виступали тільки «на шару», що нам не завжди підходить» - розповідає соліст гурту Тіма (Андрій Тимчук).
Завтра читачі «Волинських новин» матимуть змогу поспілкуватися з ФлайzZzою у чат-конференції. Початок чату – о 15.00
Задавати питання можуть тільки зареєстровані читачі.
Реєструватися можна тут

 
Довідково:
У відеодоробку гурту ФлайzZzа - 6 музичних кліпів. Тіма, приміром, найоригінальнішими відео вважає кліпи на пісню «Сонце» та «Радісно так».  Найдорожчим кліпом гурту, бюджет якого «потягнув» 5 тисяч доларів став кліп «Вчора я не роздягався».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юка Показати IP 19 Листопада 2009 17:00
виступати на шару вам не підходить????? зажралися ви, милі!!!!!!!!! зірковою хворобою страждаєте!!! весь люблін, до речі, плюється, які ви зажерливі "зірки". а послухати особливо то немає що!!!!! спустіться трохи на землю!
Малькольм Маклерен Показати IP 19 Листопада 2009 21:48
Та кому ці убогі взагалі цікаві? Ні музики, ні голосу, ні картинки. 100% провальний проект.
Я Показати IP 23 Листопада 2009 18:46
Малькольм Маклерен, ви занадто серйозні. Це іде весела музика з певним навіть симслом, так що не тра наших виконавців нижче "плінтуса" опускать)! Маємо гарну групу, і не тра на неї піарити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus