USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Гайтана, Рибчинський і Тала Калатай «різатимуться» в «Мафію»

3 Грудня 2009 19:03
 
Вперше в Україні відбудеться Чемпіонат Світу з інтелектуально-рольової гри «Мафія».
 
Чемпіонат пройде у неділю, 6 грудня, у ТРЦ Dream Town Києва. 
 
Вперше в Україні міжнародна асоціація інтелектуальної гри МАFІЯ проведе Чемпіонат Світу з інтелектуально-рольової гри «Мафія» (Mafia World Championship).
Квінтесенція фіналу – найбільш очікувана гра турніру – МАFІЯ з зірками (еліта клубу МАFІЯ грає із зірками українського шоу-бізнесу, спорту та політики).
За ігровим столом зустрінуться Олексій Рєзніков (партнер юридичної компанії Магістр і партнери, депутат Київради), Тала Калатай (ведуча програми «Ангели і Демони»), Гайтана (співачка), Ірина Калинська (ведуча передачі «Сімейні справи з Іриною Калинською»), Олександр Меламуд (поет, бізнесмен), Єлизавета Дружиніна (танцівниця, учасниця теле-проекту «Танці з зірками-2»), Влад Ващук (гравець збірної України з футболу), Євген Рибчинський (композитор, поет, видавець журналу «Єва»), Давид Черкаський (режисер мультфільмів «Доктор Айболит», «Острів скарбів», «Пригоди Капітана Врунгеля») та інші.
У Чемпіонаті беруть участь гравці мережі МАFІЯ-клубів (Київ, Одеса, Донецьк, Хмельницький, Вінниця, Львів), київські клуби МАFІЯ Family, МАFІЯ City, мережа МАF клубів (Єреван, Москва, Санкт-Петербург).
Головний приз Mafia World Championship – кристал смарагду в гірській породі від магазину «Острів скарбів».
Довідково:
«Мафія» – улюблена гра інтелектуальної еліти багатьох країн світу, захоплююче психологічне шоу, що нагадує театралізовану виставу.
Ключові фактори успіху в грі «Мафія» – вміння переконувати, інтуїція, спостережливість, концентрація уваги, хороша пам\'ять, логіка, акторська майстерність і цілковитий контроль над своїми емоціями. Вже близько п\'яти років «мафіозний рух» з успіхом розвивається в Україні.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 3 Грудня 2009 21:12
Супер! обожнюю цю гру з дитинства! а по телебаченню покажуть?
Таня Показати IP 6 Грудня 2009 17:56
Є за що позмагатися. Кристал смарагду в гірській породі не щодня вручають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus