USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Уже завтра: гурт «Друга Ріка» везе рок-н-рольний драйв до Луцька

1 Березня 2018 18:18
У рамках всеукраїнського туру гурт «Друга Ріка» завітає до Луцька.

Презентація нового альбому «Піраміда» відбудеться о 18 годині 2 березня у РЦ «Промінь».

Дев’ять самобутніх треків, що складаються разом у єдину лінію з довершеним сюжетом. Музична добірка, яка трек за треком розкриває та пояснює сприйняття світу зрілою людиною, а також найкращі пісні «Друга Ріка» за всі роки існування.

Для самих музикантів «Піраміди» — логічний результат двадцяти однорічної історії музикальних пошуків та експериментів. Кожен із яких, без сумніву, вплинув на створення цієї платівки.

Познайомитись із концертним звучанням сьомого студійного альбому «Друга Ріка» «Піраміда» протягом лютого та березня можна буде у Львові, Ужгороді, Луцьку, Рівному, Чернівцях, Хмельницькому, Кривому Розі, Дніпрі, Черкасах, Миколаїві, Херсоні, Одесі, Полтаві, Харкові та Запоріжжі. Фінальним акордом стане виступ у Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Glover Показати IP 23 Лютого 2018 14:31
Не подобається їхня музика!!!
Darcy Показати IP 23 Лютого 2018 16:52
Одні з найкращих виконавців в Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus