USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук проситиме в Януковча грошей на музей?

7 Грудня 2010 15:06
Садибу родини В’ячеслава Липинського у селі Затурці Локачинського району відновлять за будь-яких обставин до 2012 року, коли відзначатимуть 130-річний ювілей видатного волинянина.

У цьому запевнив 7 грудня голова волинської облради Володимир Войтович.

Він зазначив, що проблему фінансування реконструкції садиби намагатиметься включити до питань розгляду депутатської комісії з питань бюджету ще цього року і спонукатиме депутатів голосувати за виділення коштів на цей об’єкт.

«Це питання відоме на рівні Кабінету Міністрів. Плануємо залучити як кошти з державного бюджету, так і кошти з обласного бюджету, аби до ювілею В’ячеслава Липинського ця робота була завершена. За будь-яких обставин ця робота повинна бути завершена», - зазначив Войтович.

Він також прокоментував, що це питання ймовірно «буде предметом розмови» голови Волинської ОДА Бориса Клімчука з Президентом України Віктором Януковичем, зустріч з яким запланована на 8 грудня.

Нагадаємо, що нині садиба Липинського перебуває у вкрай занедбаному стані. У музей нема навіть опалення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus