USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Кобзон – найближча до землі зірка. Йому вже 70», - гумор у Луцьку

17 Вересня 2015 12:27
Майже повна зала лучан зібралась для того, аби послухати жартів гумористичної студії «Мамахохотала», яка у рамках туру Україною завітала у Луцьк.

Студія «Мамахохотала» два роки тому почала співпрацювати з телеканалом «НЛО TV» і на даний момент випустила три сезони гумористичного «Мамахохотала-шоу», скетч-шоу «Маслюки», два сезони серіалу про репера Ярмака «Як гартувався стайл».

Аншлагом у Києві розпочався старт їх всеукраїнського туру, а вчора гумористи повторили столичний успіх і в Луцьку. Майже повна зала глядачів зібралась для того, аби послухати колишніх КВНщиків. До слова, як зауважив організатор концерту голова ГО «VolFest» Валерій Пельц, колишня збірна Київського політехнічного інституту, яка і стала кістяком гумор-студії, вже виступала перед волинською публікою у 2010 році у рамках волинської ліги КВН «Волинь». А тому візит студії «Мамахохотала» став своєрідним «аперитивом» до початку восьмого сезону ліги КВН «Волинь», регулярні ігри якої розпочнуться у Луцьку вже у жовтні.

Публіка тепло сприйняла гостей з перших хвилин виступу. Серед інших, лучанам найбільше сподобались мініатюри про Саашкашвілі в Кіровограді, про вчительку української мови в гостях у двієчника, та охоронців парку. А задушевні мотиви Рафика Рафиковича на життєві теми, а також сцена про дідуся та бабусю, які переплутали весільне агентство з похоронним бюро та прийшли замовити «свято для внучка і нареченої», довели лучан до сліз, які подарували безліч овацій.
До речі, колоритний гість, «який народився на мотоциклі «Карпати» в горах Кавказу», на запитання про те, яка зірка найближча до Землі, відповів що це, без сумніву, російський виконавець Іосиф Кобзон. «Бо йому вже 70 років», - пояснив свою думку Рафик Рафикович.

Насамкінець дійства студію «Мамахохотала» глядачі проводжали зі сцени стоячи і гучними аплодисментами. До слова, атмосфера дійства та місце публіка сподобалась і гумористам. Так прокоментував виступ один з учасників гумор-студії Роман Грищук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
не смiшно Показати IP 17 Вересня 2015 13:15
БК сiльский
ttvt Показати IP 17 Вересня 2015 13:55
коментар було видалено
церковна миша Показати IP 17 Вересня 2015 20:52
Жарт про Кобзона - це вже не дно, а значно, значно глибше.
Віктор до церковна миша Показати IP 18 Вересня 2015 09:40
нормальний жарт, класика...і шоу шикарне
Ги Показати IP 17 Вересня 2015 22:28
Рагулі
name Показати IP 18 Вересня 2015 22:56
про обамку теж жартують?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus