USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Київський театр презентує у Луцьку французьку комедію

28 Жовтня 2019 16:27
Київський Академічний Театр «Колесо» презентує у Луцьку дуже смішну комедію Франсіса Вебера «Випадок у готелі Дю-Комерс».

Прем’єра вистави у Луцьку відбудеться 29 жовтня у Драмтеатрі.

На вас чекає справжня перлина французької комедії від всесвітньовідомого майстра цього жанру Франсіса Вебера. Саме йому належить авторство улюблених кінострічок за участю П’єра Рішара та Жерара Депардьє, розповідають організатори.

Актори столичного академічного театру «Колесо» запрошують Вас з насолодою поринути в блискучу комедію, у вирій бурхливих пригод, кумедних обставин, що стрімко зростають і максимально загострюються під кінець вистави , щоб глядачі із захватом сприйняли усі інтриги та дійства вистави, притаманні лише справжнім французьким комедіям. Це шалений коктейль із елементами детективу, подружніх стосунків та відносин, еротичними пригодами та витівками; безліччю курйозних та смішних ситуацій .

Це дотепний погляд на життя простої людини, зі всіма її життєвими переживаннями, слабкостями, надіями та бажаннями бути коханими та щасливими.

Квитки від 80 грн.

Квитки можна придбати у касах театру, а також онлайн:

lutsk.karabas.com

kasa.in.ua

concert.ua


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Glover Показати IP 28 Жовтня 2019 17:55
Ага, дуже смішна, як і дуже еротична, яку колись вже презентували у нас, а Луцьку, Київську виставу, чуть лі не по 100 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus