USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лісівники експонують трофеї фотополювання. ФОТО

26 Березня 2010 17:01
Сьогодні в приміщенні Волинського обласного лісомисливського господарства відкрилася фотовиставка «Скарби Волинського лісу. Зима».

Експозиція є результатом експедиції сімох фотографів ГО «Мистецький фотокіноклуб «Спалах-арт» до державного мисливського господарства «Звірівське». Також свої світлини надали працівники лісоуправління.





Фотографи зізнаються, що протягом експедиції зробили тисячі світлин. Проте на виставку відібрали лише 70 робіт. Фото унікальні тим, що, окрім пейзажів, «спалахівцям» вдалося зафіксувати тварин із Червоної книги України.





Знімкувати в екстремальних умовах було надзвичайно важко. Адже фотокамери відмовлялося працювати через низькі температури повітря, - кажуть митці.





Директор народної аматорської кіностудії «Волинь» Борис Ревенко зазначив, що знімати в таких умовах з технічної точки зору майже неможливо. Тому фотороботи мають чимало недоліків. Проте Ревенко зазначив, що для себе знайшов кілька цікавих художніх робіт.



Прес-секретар обласного лісомисливського управління Сергій Цюриць зазначив, що виставка є продовженням експозиції «Скарби Волинського лісу». Вона відкрилася торік восени і нині демонструється у Волинському краєзнавчому музеї.



У планах фотографів зробити експозицію, присвячену лісу навесні. Цього разу митці будуть знімати «лісові скарби» Ковельщини та Цуманщини.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Zozul'kA Показати IP 26 Березня 2010 17:24
Дякуємо, Танюша! Але чомусь не згадала жодного прізвища учасників пленеру(((
НЕтанюшка до Zozul'kA Показати IP 26 Березня 2010 17:37
Та бо якісь хєрові ваші фото!!! Ше дякуй шо не назвала
ірина Показати IP 27 Березня 2010 10:04
народ, як до вас потрапити? ви приймаєте не з супер навороченими фотоапаратами?А любителі можуть до вас приєднатися? Чи пальці стоять веєром?
Zozul'kA Показати IP 2 Квітня 2010 17:17
А хто то таки розумний і хамуватий (як завжди, з прихованим підписом)? Поїдьте і зніміть кращі. Ірино, у нас якраз і фотоаматори збираються. Марка фотика - це тільки понти, важливо, що саме ви хочете передати знімком, чи є у вас бажання творити. Дзвоніть у кіностудію "Волинь" - 72 52 66, і там здибаємося
Zozul'kA Показати IP 2 Квітня 2010 17:25
Треба було писати одразу ХАМ(КА), а НеТАНЮШКА))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus