USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучан запрошують насолодитися класичною музикою 5 та 6 червня

27 Травня 2018 16:56
У звʼязку з Фестивалем Фонду Міхаеля Стріхаржа в Україні, початок червня обіцяє бути багатим на концертні події в Луцьку.

Так, 5 червня у Кафедральному костелі святих апостолів Петра і Павла, ‒ в рамках згаданого фестивалю, ‒ у виконанні Академічного камерного оркестру “Кантабіле” (керівник – народний артист України Товій Рівець) та Архієрейського хору “Орант а” Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцька (керівник – заслужений діяч мистецтв України, професор Василь Мойсіюк) прозвучить славнозвісна “Глорія” Антоніо Вівальді. Солісти ‒ Ганна Зарицька (сопрано) та Вікторія Чайка (альт).

Початок концерту 5 червня о 19.30.



Народну артистку України Етеллу Чуприк, гадаємо, немає потреби представляти численним шанувальникам класичної й зокрема фортепіанної музики ‒ імʼя її завжди на слуху. У пʼятирічному віці вона дала свій перший прилюдний концерт, і з того часу почалася творча карʼєра Етелли Чуприк як музиканта. Етелла Олександрівна активно і успішно концертує й гастролює в Україні та на світових сценах. Серед диригентів оркестрів, із якими щастило виступати цій феноменально талановитій піаністці ‒ такі знакові постаті, як Джансуг Кахідзе, Федір Глущенко, Володимир Сіренко, Єжи Сальваровський, Богуслав Мадей, Владімір Понькін, Роберт Кеніг та ін. У репертуарі пані Етелли близько 300 сольних творів і понад двадцять концертів для фортепіано з оркестром. На її рахунку – 13 записаних компакт-дисків.

6 червня ‒ знову ж таки у рамках Фестивалю Фонду Міхаеля Стріхаржа, ‒ Етелла Чуприк виступить у Палаці культури міста Луцька з Академічним камерним оркестром “Кантабіле”. Початок концерту о 18.00.



Квитки продаються в касі філармонії на Театральному майдані. Телефони для довідок ‒ 24-02-41, (095) 206-75-88.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus