USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанам показали «Невідоме поруч»

17 Жовтня 2014 18:07
«Невідоме поруч» - виставка картин волинської художниці, яка сповнена безліччю образів й стала доступною волинянам. Так, вібрації мазків пензля та гармонійне поєднання кольорів занурюють відвідувачів у яскравий світ емоцій минулого, сьогодення й дають змогу пофантазувати про майбутнє.

Так, виставку картин Олени Бурдаш «Невідоме поруч» представили в Луцьку у Малому залі «Галереї мистецтв» за адресою вулиця Лесі Українки 24/а сьогодні, 17-го жовтня.

«Минулим важко жити, майбутнього ще немає, а теперішнє є, і воно цікаве. Я почала вести робити пошук невідомого, так і народилася ця виставка картин», - розповідає художниця, та додає, що пошук – це творчість.
Щоб відчути картину, пройнятися емоціями, авторка радила стати навпроти неї та зосередитися, відкинувши усі турботи.

Й таки дійсно, експозиція вийшла дуже емоційною, адже до Олени Бурдаш постійно підходили відвідувачі й ділилися враженнями, таких було чимало.

«Вона завжди у своїх картинах відтворює людей в парі, а ще часто яблука, як образ пізнання. Мені дуже подобаються роботи Олени, особливо як гарно вона підбирає кольори, від цього я просто фанатію», - розповідає лучанка Марія.
Процес творення картин у Олени Бурдаш цікавий, адже сама художниця, перед початком роботи не знає, що їй очікувати по завершенню.

«Я не задумую картин, вони з’являються самі, під час роботи, адже художник творить від переживань, емоцій. От, беру полотно, беру фарби і розкладаю їх по кольорах, а далі творю. Часто я сама дивуюся, що виходить в кінцевому результаті, це надзвичайно цікава подорож. Тут картини намальовані мазками, це додає їм певної вібрації. Багато людей впізнають себе у моїх роботах, навіть моє спілкування з вами, вже відклало в моїй уяві певне враження, і Ви можете стати наступним героєм моєї картини», - розповідає Інформаційному агентству Волинські Новини Олена Бурдаш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus