USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам розкриють таємниці міста

20 Серпня 2014 11:21
Інтерактивну екскурсію для дітей «Побачення з давнім Луцьком» пропонують «Екскурсоводи у відпустці». Про це інформують організатори.

Проект «Екскурсоводи у відпустці» разом із письменницею Ольгою Герасимюк запрошує всіх маленьких лучан на побачення зі столицею Волинського краю – стародавнім і вічно молодим Луцьком. Усі охочі зможуть дізнатися про героїчну історію, духовні скарби і свята, про все те, чим мешканці славного Лучеська живуть від давніх часів до сьогодні.

Маленьким лучанам відкриються таємниці найцікавіших подій історії міста, якому вже більше 900 років. Нашу подорож ми розпочнемо від Луцького замку, спустимося на Братський міст та завершимо прогулянку на Театральному майдані. На учасників екскурсії чекають цікаві легенди, загадки та вікторина.

Захід запланований на Замковій площі у неділю, 24 серпня о 15:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus