USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк страшно весело погуляє у вихідні

30 Жовтня 2009 18:00
Незважаючи на оголошений з 2 листопада карантин, у найближчі вихідні для лучан, які люблять цікаво, неординарно та – головне – весело гульнути, місцеві клуби та паби приготували численні хелоуінські програми. А для тих, хто прагне доторкнутись до театральної та музичної богеми ― чекають прем’єри. Про це детальніше в огляді розваг «Волинських новин».
Музична п’ятниця
Вдало закінчити робочий тиждень та розпочати вихідні пропонує пивний клуб «Оболонь», у якому місцевий гурт «Outcry» презентуватиме нові авторські пісні. Як повідомили музиканти, виконувати вони будуть приблизно 9-10 композицій. Деякі з пісень шанувальники колективу вже могли чути на фестивалі «Бандерштат». Проте більшість все ж таки буде абсолютно новими для слухачів.
Розпочнеться концерт близько десятої вечора із виступу дружнього «ауткраївцям» гурту «Копірайт», які виконають приблизно 5-6 композицій. Ціна на вхід для любителів сучасного луцького ексклюзивного року становить 30 гривень.
У той же час, у сусідньому від «Оболоні» «Майдані», як завжди, вживу гратимуть знайомі лучанам «Чорні черешні». Послухати фронтмена гурту Юрія Поліщука можна буде всього за 20 гривень.
Ще одна музична подія для любителів альтернативної музики відбудеться у Палаці учнівської молоді. Тут о 18.00 стартує концерт гурту «Димна суміш» у рамках туру «Танцюй-танцюй тур» і фестивалю «Велика руханка». Окрім «Димної суміші» на антидопінг-паті, як її називають організатори, гратимуть гурти луцькі гурти «Кето» та Dispel, львівський бенд «4ервоне», рівненська «Якудза» і гурт «Безодня» з Хмельницького. Ціна квитків ― 35 гривень.
Маскарадна нечисть окупує суботню ніч
У суботу вже традиційно молодь луцька виряджатиметься на західний мотив у чортиків і відьмочок для святкування Хеллоуіну. Розгулятись буде де: нічні клуби «Золото» та «Метро», лаундж-кафе «Зефір» та пивний клуб «Оболонь» влаштоватимуть приурочені до гарбузового дня вечірки.
Так, в «Оболоні» керувати парадом чортиків буде відомий шоу-мен Андрій Котищук. Він пообіцяв кумедну та неординарну програму з конкурсами, співами та танцями. Від присутніх Андрій очікує гарного настрою та шалених костюмів. Дівчатам Котищук у цей суботній вечір дозволив не фарбуватись. І взагалі тому, чий вигляд буде найжахливішим і, відповідно, найкращим, - вручать грошовий цінний приз. До речі, ціна квитка – 35 гривень, у костюмі – 25. Розпочнеться програма о 22.00, а продовжиться дискотекою до 3 ранку.
На годину раніше, о 21.00, відбудеться традиційна Хелоуін-паті в лаундж-кафе «Зефір». Гратиме dj Dustin, танцюватимуть звабливі піджейки. Забронювати місце адміністратори пообіцяли за 300 гривень завдатку.
У «Метро» шоу-програму вестиме Олексій Курбан. Адміністрація клубу запевнила, що буде багато конкурсів, виступи піджеїв та драйвова музика діджеїв. Вхід з флаєром, який можна отримати в клубі, коштує 35 гривень, без знижки – 45, а у святковому костюмі і взагалі – задурно. Розпочнеться програма як зазвичай о 22.00, а триватиме до ранку.
Трохи пізніше, близько опівночі, зануритись у відьомську атмосферу пропонує клуб «Золото». Інтер’єр закладу буде святково і моторошно оформлений, а працівників розфарбують у хелоуінський боді-арт. До речі, для тих, хто прийде в костюмі: ціна для жінок становитиме 25 гривень, а для чоловіків – 40. Без хелоуінських шат за прохід у «Золото» доведеться віддати сильній статті 60, а слабкій – 50 гривень. Супроводжуватиме вечірку заміксована діджеями музика від 80-х і до сьогодні.
Якщо вистачить сил, енергії та коштів, можете поїхати в сусіднє Рівне. Тут у клубі «Стадіо Паб» на Хелоунській костюмованій вечірці виступатимуть панк-гурт «Брем Стокер» та рокери «Моторолла». Почнеться вечірка в 22.00 і триватиме до третьої години ночі. Вхід на вечірку ― 60 гривень. Паралельно у Рівному триватиме паті у клубі «Лагуна». Ціна на вхід – 40 гривень для жінок та 50 для чоловіків. Гратимуть місцеві діджеї.
Кіноманам, літераторам і театралам присвячується
Клуб «Майдан» відьмацьку суботню ніч присвятить літературній класиці і організує унікальну фірмову ретро-вечірку «12 стільців» на основі одноіменого роману Ільфа та Петрова. Остапом Бендером заходу буде Василь Рябчук, луцький медійник, що зараз працює в столиці, а Кісою ― Дмитро Мельничук. Адміністрація закладу сама не йме віри, що витворятимуть ведучі події, проте обіцяють – байдужих не залишиться. Вечірка буде костюмована: вітаються ретро-вбрання минулого століття. Для усіх, хто дотримується дрес-коду, діятиме знижка у десять гривень та подарунковий кухоль пива. Для інших ціна становитиме 35 гривень.
Любителям великих екранів кінотеатр «Промінь» транслюватиме протягом усіх вихідних цьогорічну американську комедію «Няня за викликом». В головних  ролях Кетрін Зета-Джонс, Джастін Барта та Стів Антонуччі. Сеанси показу: о 16:00, 18:00, 20:00. Ціна і умови традиційні ― 15 гривень.
Кінотеатр «Ретро» також показуватиме комедію, проте з елементами фентезі. «Привиди колишніх подружок» ― кінострічка виробництва США 2009 року. У головних ролях Меттью МакКонахі, Дженіфер Гарнер, Майкл Дуглас, Емма Стоун. Показ розпочинається о 19.30. Ціна для дітей – 2 гривні, дорослим показ кіно оцінюють у 5.
А от любителям театрально мистецтва 31 жовтня варто завітати на прем’єрну виставу «Безталанна» до Волинського драмтеатру імені Тараса Шевченка. Драма написана на основі твору Івана Карпенко-Карого, постановка народного артиста України Федора Стригуна. Починається вистава о 18.00. Ціни на квитки починаються від 8 гривень і закінчуються 30-ма.
У неділю театр показуватиме комедію на дві дії «Неймовірні пригоди в готелі класу LUX» за п’єсою Рея Куні, режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв республіки Білорусь Олександр Козак.
Якщо ви бажаєте відпочити зі своїми дітьми – завітайте на музичну казку Волинського облдрамтеатру імені Тараса Шевченка «Пітер Пен», яка почнеться в неділю 12 годині. Або ж до Волинського обласного театру ляльок. Тут о тій же порі йтиме вистава «Сон мрії або казка зеленого гаю» за Оленою Пчілкою. Ціна квитків залежно від місця – 5,6 або 7 гривень.
Днем раніше, у суботу родинну виставу «Таємниці чарівного лісу» показуватимуть у «Промені». Сеанси відбудуться об 11 та 16 годині. Шоу-спектакль транслюватимуть лише один день. Ціна на квиток ― 20 гривень, а для дітей менше 4 років ― вхід безкоштовний.  
Недільне афтер-паті
Відійти від бурхливої суботи та приготуватися до робочого тижня пропонує клуб «Золото» в лаундж-кафе, де в неділю діятиме 20% знижка на всі наїдки та напої.
Ті, хто скучив з п’ятниці за гуртом «Outcry», зможе послухати їх у неділю в клубі «Майдан». Проте тут хлопці гратимуть не авторські композиції, а ковер-програму, тобто відомі старі рокові хіти всесвітніх зірок сцени. Таке задоволення обійдеться у 15 гривень та розпочнеться о 21.00.
А «Оболонь» танцюватиме і в неділю. «Кораблик» влаштовує дискотеку дев’яностих. Пострибати під хіти останнього десятиріччя минулого століття можна за 20 гривень. Початок традиційно о дев’ятій вечора.  
Більш спокійний та далекий Львів прийматиме джазових віртуозів. Тут у неділю о 18:00 у Львівській філармонії гратиме формація квартет Френк  Паркер Дж. & Мацєй Фортуна з Польщі та США.
Приємного відпочинку душею і тілом!
P.S. На час написання матеріалу усі заклади попередньо підтвердили проведення запланованих подій. Але, зважаючи на ситуацію з захворюванням грипом, просимо читачів заздалегідь уточнювати дані у організаторів заходів.
Увага! Якщо у вас є симптоми захворювання в жодному разі не відвідуйте заходів, де є масове скупчення людей. Терміново зверніться до лікаря, видужуйте та слідкуйте за оглядами розваг ВН після карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Валерія Показати IP 30 Жовтня 2009 18:17
Я по телефону забронювала стіл в Зефірі і про 300 грн. мені ніхто навіть не казав. Всіх з наступаючим святом!
Влад Показати IP 30 Жовтня 2009 18:29
Ни этих ли зачмыханых игроков в чертей мы видим потом в Почаевской лавре на отчитке,когда из таких вот талантов изгоняют настоящих бесов.И рыканье и сопли и вопли...Увидеть бы им эту "веселуху",да каждый бы обосрался.
Куратор Показати IP 30 Жовтня 2009 19:17
Ух ти, програмка просто бомба! Ще б фінансів вистачило на всі забави і вихідні будуть просто чудовими. Але...!!! Хіба на клуби не діє заборона проведення культ-масових заходів під час епідемії? Мабуть краще зараз себе огородити від масовок?!
Лікар Показати IP 30 Жовтня 2009 19:18
Ви що ненормальні? Люди вмирають від інфекції! будь який масовий захід збільшує поширення хвороби серед населення, особливо дітей!
Куратор Показати IP 30 Жовтня 2009 19:32
Достовірна інформація - наші театри таки закрили на карантин на 3 тижні. Від завтра усі вистави скасовуються! Тому перш ніж кудись йти - передзвонюйте )
Тетянка Показати IP 30 Жовтня 2009 19:55
Дякуємо Куратору за інформацію :)
Лікар Показати IP 30 Жовтня 2009 23:12
Оголошено про заборону масових заходів на всій території України протягом трьох тижнів. І це не жарти (як і не свято Хеллоуін, ПРИНАМНІ ДЛЯ УКРАЇНЦІВ)
alex Показати IP 31 Жовтня 2009 09:53
2/11/09 повинен бути футбол на "Авангарді". Підкажіть, будь ласка, хто знає, чи не відмінили цей матч?
о. Віталій Показати IP 31 Жовтня 2009 15:19
«Не жартуйте з дияволом». Так називається стаття, яку рекомендую почитати всім, хто побував на цій сторінці. http://www.pravoslavja.lutsk.ua/vev/stattja/?newsid=606
Тетянка Показати IP 31 Жовтня 2009 15:31
Футбол очевидно відмінили, як і будь-який масовий західна на період карантину. :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus