USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька центральна бібліотека для дітей відзначила 60-річчя

5 Жовтня 2010 16:59
Луцька центральна бібліотека для дітей 5 жовтня відзначила 60 років діяльності.

У Палаці культури міста Луцька зібралися працівники дитячої бібліотеки, маленькі читачі та місцеві владці, аби вшанувати 60-ту річницю центральної бібліотеки для дітей, - повідомила «Волинська правда».

Урочистості розпочалися з виступу вихованців Луцької музичної школи №1.
Після музичного номеру привітати колег вийшла заступник директора книгозбірні Ніна Бочарова, яка зробила екскурс у минуле закладу. За 60 років бібліотека тричі міняла свою адресу.

По тому на сцену запросили читачку, яка колись брала участь у відкритті бібліотеки. Олена Пилипюк прийшла з донькою, яка також відвідує цей заклад.

Пані Пилипюк розповіла, що пам’ятає, як вона разом з однокласниками брала участь у відкритті, як всі по черзі тримали у руках ключ. Вона висловила бажання сфотографуватися сьогодні з тим ключем, та, на жаль, він не зберігся.

Також Олена Пилипюк попросила, щоб її запросили на святкування 100-річчя, зауважила, що бажає прийти сюди ще й з онуками. Їй вручили квиток почесного читача.

Привітати працівників дитячої бібліотеки вийшов голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк, він подарував закладу книги.

Подарунок від луцького міського голови Богдана Шиби лишився загадкою. Вітаючи бібліотекарів, він вручив коробку і зазначив: «Нещодавно ви отримали грант на придбання електронної техніки, ця деталь є невеличким доповненням».

Бібліотекарі книгозбірні також отримали від владців відзнаки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus