USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі моделі взяли участь у Міжнародному тижні моди. ФОТО

10 Вересня 2015 07:00
Міжнародний тиждень моди Mercedes-Benz Kiev Fashion Days S/S 2016 відбувся нещодавно у столиці.

Цьогоріч свої колекції представляли дизайнери різних країн: України, Росії, Німеччини, Монголії, Вірменії, Канади.

У програмі взяли участь як дизайнери-початківці ( Alisa Kuzembaeva (RU), AND I by Anna Gaivoronskaya, Atelier HandMade, Baasandelger (MN), CEDRESS (DE), Chakshyn, Desserts, Finch, Gasanova, Katherine Lukashyk LK, Lana Ballary, MAXANGE, Medea Maris (RU), Olga May, Palson Kifot, SHUSHAN, SLAVA, Sundari, Tasha Mano, The Euphoric Soul (CA), Ulya Kovan (RU), ViGiO, 11:44), так і популярні ( Andreeva, Anna October, Vahan Khachatryan (AM), Omelya, THEO, Marianna Senchina, Ksenia Schnaider, Anton Belinskiy, RCR Khomenko).

Згідно з даними офіційного сайту MBKFW, відкривав тиждень моди своїм показом бренд Valery Kovalska, що повертається на подіум Mercedes-Benz Kiev Fashion Days. Відразу після проведення показу Valery Kovalska попрямує до Нью-Йорка, де покаже нову колекцію бренду в американському шоурумі.

У заході взяли участь 5 модельних агентств України, серед них яких і наше луцьке - Модельный Клуб Марини Занюк (на міжнародному ринку відоме як МZMmodels).

Підкорювати подіум відправилась 21 модель Клубу, дівчата брали участь у багатьох показах. Своїми враженнями від заходу поділилася Діана Касянчук:

«Це були найскаженіше, найбожевільніши дні, напевно, за цей рік. Проте я безмежно щаслива,що наше агентство дало мені можливість взяти участь в такому неймовірному заході, продемонструвати одяг різних дизайнерів,крокуючи на одному подіумі з супермоделями, набратись величезного досвіду і отримати силу-силенну вражень. А ще мої фото і відео були опубліковані на офіційному сайті L`OFFICIAL, Vogue Italy,Vogue Russia i Vogue Ukraine», - захоплено розповідає дівчина.



Не обійшлося і без проблем: довелося свою ногу «пристосовувати» під розмір взуття.

«Найцікавіше було те, шо до одного з луків у комплекті були туфлі 37 розміру, хоча в мене 38 розмір ноги. Ясне діло, нога ніяк не хотіла влізати в маленьке взуття. Тоді дизайнер придумала оригінальний спосіб виходу з цієї ситуації - крем для рук. Я помазала ступні кремом, і нога просковзнула як по маслу», - пригадує Діана Касянчук



Директор агентства Марина Занюк розповіла про подальші плани.

«Надалі наше агентство буде продовжувати співпрацювати с MBKFW, тим паче, що наші моделі отримали найбільш позитивні відгуки від усіх дизайнерів , чиї колекції представляли, і за таблицею затребуваності ми – на другому місці серед п’яти агентств-офіційних партнерів заходу. У нас великий досвід роботи моделей за кордоном, який ми показали і в столиці», - розповіла Марина Занюк.

Ексклюзивні фото Ірини Мельник з частинки показів і бекстейдж:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 10 Вересня 2015 07:21
Ну й мода - страхота.
Топ Показати IP 10 Вересня 2015 07:50
Що взяли то взяли....
40й Показати IP 10 Вересня 2015 08:54
О це страшило.
Коля Показати IP 10 Вересня 2015 09:17
що ви там розімієте? Чим страшніша тим модніша . Головне що високі а веснушки і рижі і так далі це краса все міняється. краса -це довгі лапи і все буває і мозгів не треба
111 Показати IP 10 Вересня 2015 09:20
Жесть!!!!!!!!!
почуття стилю на вис Показати IP 10 Вересня 2015 10:57
особливо оці рожеіві спідниці і мокасини........))))))))))
наталі Показати IP 10 Вересня 2015 11:24
успіхів і натхнення вам,дівчатка!!!А різних *доброзичливців*не слухайте!!!Вони далекі від цього!!!
Наталка=))) до наталі Показати IP 10 Вересня 2015 11:51
Успіхів - у чому???? Нормальні дівчата - мають УСПІШНО ходити з виразами закам'янілих сфінксів, з макіяжами, які деформують обличчя=((((((((( даааааааааа, це дуже "успішно" =))))
коля Показати IP 10 Вересня 2015 12:37
прийшла осінь, в місто підтягнулись дівчєта з полісся, котрі вже вибрали бульбу і втирають у коментах теперика, як мають виглядати\ходити моделі, таки так!
саша до коля Показати IP 24 Жовтня 2015 09:31
Кожен вміє критикувати, а ви закрийте рот,вийдиіть і покажіть як треба! не від моделеймоделей залежить,який зовнішній вигляд, їхня робота продемонструвати цей одяг якнайкраще. Тому всі ваші коментарі-понос слів. Дай тільки можливість, і до всього додеруться.
Наталі Показати IP 10 Вересня 2015 12:40
Вперше чую що макіяж деформує обличчя!!!Модельний бізнес признаний у всьому світі!!!А у нас закам янілі обличчя!!!Наші дівчата добилися успіху на столичному показі!!!Їх запрошували відомі дизайнери і не лише України!!!Вони гордість нашого міста!!!
Наталі Показати IP 10 Вересня 2015 12:55
А Коля напевно таки хлопак Столичний він бульби не їсть!!!Він в модельному бізнесі як риба у воді!!!ТАКИ ТАК!!!
коля до Наталі Показати IP 10 Вересня 2015 17:49
Я своїй малій, що називає сі Натаха Подарив труси, котрі залазять в ср"ку. Розмір замалий, Натаха каже трохи жме. Залізли в ср%ку так, шо вже не видно їх вопщє. Моя подруга - то дєвушка струйова. Короче, не заставиш би оділа шось ху№ове.
Наталі до Колі Показати IP 11 Вересня 2015 10:58
мені дуже цікаво,що ви зі своєю дєвушкою струйовою курите!!!
Мира Показати IP 18 Липня 2023 19:24
Гарно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus