USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцький гурт Segway записав у студії свої «Сади Семіраміди». MP3

11 Листопада 2009 18:59
Молодий луцький гурт Segway записав на професійній студії звукозапису свою першу пісню. Про це інформують «Волинські новини».
Колектив, що утворився навесні 2009 року, пробував свої сили на концертних майданчиках області, зокрема переміг у відбірковому турі конкурсу «Волинь шукає таланти». І ось хлопці «доросли» до того, аби надати своїй музиці професійного студійного звучання.
Першою піснею стала композиція «Сади Семіраміди», виконана як російською, так і українською мовами.
«Хоч у запасі ми маємо близько 40 пісень, 11 з яких уже адаптовані до виконання гуртом, та все ж вирішили розпочати з композиції «Сади Семіраміди» - однієї з найбільш мелодійних і такої, що сподобається багатьом» - каже фронт-мен гурту Манфред.
«Сади Семіраміди» хлопці записували 4 дні. Музиканти стверджують, що записали твір доволі швидко великою мірою завдяки позитивній і професійній атмосфері, яку зуміли створити фахівці луцької студії «Мажор», де записується  Segway.
Зараз хлопці уже працюють над записом другої пісні – «Дощ за вікном». У гурту є намір створити своєрідний міні-компакт-диск з шістьма композиціями, який поширюватиметься безкоштовно.
«ВН» пропонують охочим користувачам скачати й послухати композицію «Сади Семіраміди» луцького гурту Segway.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
alex Показати IP 11 Листопада 2009 19:56
Хотів скачати і послухати пісню "Сали Семіраміди" і нічого не виходить. Не грузиться.
seal Показати IP 11 Листопада 2009 20:47
спробуй ще раз. в мене вийшло без проблем. дуже гарна і мелеодійна пісня. тільки чомусь на російській мові. цікаво, а де ще можна щось почути у виконанні цього гурту?
Тетянка Показати IP 11 Листопада 2009 21:46
Пропоную Сігвею після цього урядового домашнього арешту дати декілька концертів в місцевих клубах (Бо окрім ВШТ ніде їх не бачила). Просто так виступіть, вкайф, не за гроші, для себе. Аби знати чи прості люди вас слухатимуть, чи під вас будуть лише закушувати. Бо мистецтво, тим більше як я розумію, рок-музика, твориться переважно не в студії, а в напівтемних концертних залах. А студія то таке. Ніколи не буде пізно.
Vlad2009 Показати IP 12 Листопада 2009 07:57
Пісня хороша
Куратор Показати IP 12 Листопада 2009 09:51
Хлопці молодці. Не пройшло і року, а вони вже в студії пишуться. В Луцьку таких колективів море, та вони щось тільки і сидять по підвалам та барам. А раптом це нова флайззза?
Roma Показати IP 12 Листопада 2009 14:35
Хлопці молодціі...Дай їм Бог терпіння і удачі,щоб ОЕ перевершили...
Dmytro Показати IP 23 Листопада 2009 15:53
гурт має чудові шанси стати відомим, так як гроші у наш час вирішують багато питань, а спонсор у них хороший)))
Dmytro Показати IP 24 Листопада 2009 21:49
Послухав український варіант пісні "Сади Семіраміди", сподобалось, нічим не гірший за російський варіант!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus