USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Матвієнко в Луцьку співала «під фанеру», а Діма Монатік – «наживо». ФОТО

8 Грудня 2010 18:28
Вже четвертий рік поспіль в Луцьку проводився доброчинний вечір «Я мрію…» – цьогоріч благодійники вирішили допомогти зібрати кошти для потреб вихованців Волинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

В рамках благочинної акції 7 грудня у Палаці культури Луцька відбувся аукціон та святковий концерт.

Безкоштовно виставити свої лоти на благодійний аукціон зголосилися як пересічні лучани, так і відомі публічні люди. Так, під час дійства можна було придбати календарі від художниці Євгенії Гапчинської, диски Альони Вінницької, Наталії Валевської, Ніни Матвієнко, В’ячеслава Хурсенка, книги видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га" від Івана Малковича, сорочка від дизайнери Оксани Караванської, картини авторства юних луцьких художників, флористичні вироби самих вихованців центру соцреабілітації.








І хоча стартова ціна кожного лота була різною, від 100 і більше гривень, значну частину лотів таки розкупили. Так, заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук купив дві м’які іграшки своїй внучці.







Проте, за підсумком аукціону, найбільше грошей віддали за м’яч з автографами відомих українських та європейських футболістів від Анатолія Тимощука. Його придбали за дві тисячі гривень.



Як розповіли організатори дійства Катерина Федончук та Тетяна Євдокимова, зібрані кошти вони планують витратити на кухонне обладнання, облаштування спальних кімнат та інші потреби закладу. Однак скільки грошей вдалось зібрати вони поки не знають. Кажуть, підсумки підбиватимуть 19 грудня.

«Для вирішення проблеми центру реабілітації нам би вистачило тисяч 20», – зазначила Федончук.





Опісля аукціону відбувся святковий концерт. Присутніх розважали камерний оркестр «Кантабіле», ансамбль пісні і танцю «Колос», начальник міського управління культури та туризму Луцька, співак Юрій Поліщук. Також на дійство завітала донька співачки Ніни Матвієнко Антоніна, яка, щоправда, співала під плюсову фонограму. І хоча публіка радо зустрічала усіх артистів, найбільше оплесків зірвав учасник українського талант-шоу «Х-Фактор», лучанин Дмитро Монатік. Під час свого виступу він спустився у зал і заспівав разом зі своїми шанувальниками.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фанатка Оля Показати IP 10 Грудня 2010 10:26
О, якби я знала, шо там буде Маанатік сама б сходила! Але ж кльово! Він такий мілаха!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus