USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Мистецька вулиця» у Луцьку працюватиме до кінця квітня

6 Квітня 2017 21:42
Згідно з розпорядженням виконувача обов'язків Луцького міського голови Ігоря Поліщука, митці будуть безперешкодно працювати на вулиці Лесі Українки до 30 квітня в межах ярмарку народних художніх промислів та ужиткового мистецтва.

Про це виконувач обов'язків Луцького міського голови написав на своїй сторінці у Facebook.

"Щодо вчорашнього конфлікту з майстрами народних художніх промислів по вулиці Лесі Українки. Майстри будуть безперешкодно працювати на даній ділянці до 30 квітня в межах ярмарку народних художніх промислів та ужиткового мистецтва. Міська рада підтримує майстрів народних художніх промислів, однак, торгівлі продуктами харчування та напоями там не буде", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, конфлікт між учасниками "Мистецької вулиці" та представниками муніципальної поліції Луцька виник 5 квітня. За повідомленням видання Конкурент, представники муніципальної поліції проводили роз'яснювальну роботу щодо торгівлі на так званій "Мистецькій вулиці", адже, зі слів заступника департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради Сергія Сльозка, проект наразі не діє. Тому митці не мають права стояти й продавати свої вироби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
о Показати IP 7 Квітня 2017 10:00
А далі як бути майстрам, після 30 квітня????
Кусик Володимир Показати IP 7 Квітня 2017 16:42
А що на вашу думку ми можемо назвати жудожніми промислами? Типу ставай хто хоч називай народне мистецтво і торгуй. Сьогодні на Волині нема жодного офіційного художнього промислу...
лучанин Показати IP 8 Квітня 2017 07:21
Це просто базар а не промисел, половина якогось серійного сміття з Китая. Вулиця і так вузька пройти не можна.
речник МР Показати IP 10 Квітня 2017 00:29
Після виборів мера усіх розстріляють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus