USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На день народження Луцьку подарували «Мандри» та феєрверк. ФОТОРЕПОРТАЖ

23 Серпня 2010 18:13
Майже п'ятигодинним гала-концертом 22 серпня на центральному проспекті завершилось святкування 925 річниці Луцька.

Заправляв концертним парадом луцький шоу-мен В'ячеслав Добжанський, який разом з музикантом і начальником міського управління культури Юрієм Поліщуком займався відбором виконавців.

«До мене звернувся Богдан Шиба і Анатолій Пархом'юк з проханням взяти на себе організацію гала-концерту. І я погодився», – розповів Поліщук.

Дійство мало назву «З днем народження, Лучеськ великий» і відбувалось під патронатом луцького міського голови Богдана Шиби.

У яку суму обійшлось святкове дійство, Добжанський не розповів через «комерційну таємницю», однак запевнив, що грошей пішло на концерт чимало. Розповів лише, що звуковий та світловий супровід забезпечувала обласна філармонія. Там же була орендована і сама сцена.

Перед лучанами виступали волинські виконавці – Юрій Поліщук зі своїм гуртом «Чорні черешні», Адам Горбатюк, Олександр Мельник, Вікторія Михайлець, Інна Кириченко, квартет «Нота-Нео» та театр музичної пародії «Прозорі скельця».




Кожному виконавцю опісля його виступу вручались квіти. Цим доручили займатись дівчатам у футболках модельного клубу Марини Занюк, які чатували на співаків під сценою.

Найбільше люду зібрав виступ гурту «Мандри», про візит якого до Луцька, щоправда, знало небагато люду - у афішах про це не йшлося. Група заграла свою стару програму та кілька пісень із нового альбому.



Святкували річницю як молодь, так і старше покоління. Деякі з відвідувачів концерту добряче хильнули за іменини рідного Луцька.




Корисне з приємним поєднували дрібні торговці – продавали усіляке китайські забавки просто на проспекті Волі.


В однієї пані можна було придбати навіть «секс-інструктор» – принаймні такий промовистий напис красувався на краватках, які у неї охоче купували діти та дорослі.

Репортера «ВН» з фотокамерою продавщиця одразу ж запримітила і, назвавши «тварюкою» за намагання сфотографувати її «авторські мистецькі роботи» прогнала геть.

Після завершення музичної частини на сцені з’явився Шиба. Градоначальник привітав міщан зі святом та сказав, що любить усіх лучан, а «наше місто – найкраще у світі». Проте на слова мера деякі з тусовщиків реагували не надто схвально – чулось протяжне «фу-у-у».

Наостанок, попри заборону Президента, гучно салютували кольоровим феєрверком.


По тому у намаганні дістатись своїх домівок лучани великими компаніями заполонили маршрутні зупинки, залишився після себе, як завше, залишки свого святкування – папірці, недопалки та пляшки.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 75
костя Показати IP 23 Серпня 2010 19:02
КОНЦЕРТ ПРОСТО СУПЕР!ВСІХ ПОРВАЛИ "ПРОЗОРІ СКЕЛЬЦЯ" ТА "МАНДРИ",А ДОБЖАНСЬКИЙ З ФОМОЮ -НЕПЕРЕВЕРШЕНІ,ГЕНІАЛЬНІ,САМОВІДДАНІ ЕНЕРДЖАЙЗЕРИ !
Бубчик-Вячеслав до костя Показати IP 29 Вересня 2010 00:29
Сьгодні ввечері автомобіль збив В Добжанського
Вінстон Показати IP 23 Серпня 2010 19:05
жопи Мухіна тільки не хватало на фото!!!
Slammer Показати IP 23 Серпня 2010 22:38
ше ужаснішого дня міста я не помню....ужас просто...шибу нафіг нада гнати з мерів
SPIKER Показати IP 23 Серпня 2010 23:13
Яцюк-звізда...
іра Показати IP 24 Серпня 2010 10:14
Вячеслав Добжанський-кращий ведучий і шоумен !"Прозорі скельця"-лідери глядацьких симпатій лучан!"Мандри"-просто бомба!Поліщук,Горбатюк,Кириченко,"Нота Нео"-справжні профі!Є у нас АРТИСТИ!БРАВО!
Foma Показати IP 24 Серпня 2010 17:41
Такого тупого селянського гумору, як у цього Добжанського i того другого давно не чув.
рома Показати IP 25 Серпня 2010 08:02
ДЛЯ ПСЕВДОФОМИ-ТИ НАПЕВНО КВН-ЩИК,ЯКОГО ЖАБА ДУШИТЬ,ЩО " ПРОЗОРІ СКЕЛЬЦЯ"КОСЯТЬ БАБКИ І Є СПРАВЖНІМИ ФІРМАЧАМИ,А НЕ АМАТОРАМИ РІЗНИХ "ЧОРНУХ" ТА " ФУРАСИМІТІВ".
наш парень Показати IP 25 Серпня 2010 08:17
Гумор "Прозорих скелець"-вишуканий,тонкий,інтелігентний,хлопці супер,так тримати!А гидоту писати про Добжанського і Будя-великого розуму не треба.
бєзвкусний Показати IP 25 Серпня 2010 11:29
Мля, та який мер - такі й концерти. Давай Шибу в прозорі скельця. А то шо Слава Добжанський сидить і коменти строчить, так є час до наступного "концерту". Невже ви не бачите, як з вас просто РЖУТЬ? Сорі, але тупо і примітивно... Соромно за Луцьк...
щирий англієць. ноу коментс. Показати IP 25 Серпня 2010 12:40
...Проте на слова мера деякі з тусовщиків реагували не надто схвально – чулось протяжне «фу-у-у»...
вкусний Показати IP 25 Серпня 2010 14:03
БЕЗВКУСНОМУ-шо ти дістаєш Добжанського І "Прозорі скельця"-невже ти не бачив і не чув , як їм аплодував народ! Скельця завели публіку,А ти-хто?Точно проплачений коментатор!Безвкусні лають,караван іде!
той, хто обходиться без скелець до вкусний Показати IP 25 Серпня 2010 16:07
Та вони (скельця) у вас не дуже прозорі, якщо ви настільки самозакохані, що не можете через них адекватно розгледіти свої здібності??? Не хочу вступати в дискусію, бо опустите до свого рівня і ... задушите авторитетом. Сільське (забите )весілля - ваш максимум... У Луцьку є купа талановитих людей, яких не побачиш саме "завдяки" вам. Ладно, "тонкі", "вишукані" і "інтелегентні" - ганьбіться далі!
арбітр Показати IP 25 Серпня 2010 18:37
тому безвкусному-якщо Фомі не соромно вийти на сцену з "Прозорими скельцями" на фінальну пісню-про що мова? А тобі раджу визнати,що Добжанський та Будь-дуже талановиті хлопці І абсолютно прості,без "Звьоздочкі",адекватні та доброзичливі,на відміну від деяких волинських "ТІпа звьозд",яких ніхто вже не хоче запрошувати через їхню сірість та ще й паскудний характер.Якщо "МАНДРИ" хвалять "Прозорі скельця"(сам чув біля сцени),то думка невдах та їх адвокатів-до лампочки!
таня Показати IP 26 Серпня 2010 08:45
"Прозорі скельця"-це радість для публіки,можливість відірватися від скучних місцевих виконавців і почути правду про реалії сьогодення. Хлопці мають чудові голоси,неабияку харизму і на сцені просто живуть!А всяким проплаченим критикам скажу одне-ну нема у вас таланту до сцени,займіться чимось іншим і не ганьбіть дарма шанованих людей!"СКЕЛЬЦЯ"!МИ ВАС ЛЮБИМО І ЧЕКАЄМО НА НОВІ ЗУСТРІЧІ!
Фома Показати IP 28 Серпня 2010 12:06
Слава, перестань вже писати сюди своi коменти. Чи ти дiйсно уявляеш себе "зiркою"? Не смiши народ...
маша Показати IP 29 Серпня 2010 11:56
ПСЕВДОФОМІ-ти прости господи тупоголовий заздрісник,а скорше-невдаха,яких і близько не підпускають до професіональних сцен.А Славу я знаю давно,це мистецька гордість Луцька і суперталант. Він ніколи не буде сам себе хвалити,його хвалятьнормальні люди!
Фома Показати IP 29 Серпня 2010 13:33
Слава, починаешь хвилюватись - це погано. Тримай себе в руках. А краще подивись зразки нормального гумору i намагайся зробити щось не таке селянське. Зiркова хвороба - це погано...
лора Показати IP 30 Серпня 2010 07:18
ЗРАЗКИ ПРЕКРАСНОГО ГУМОРУ-ЦЕ І Є "ПРОЗОРІ СКЕЛЬЦЯ".А ПСЕВДОФОМА ЗАЗДРИТЬ ДОБЖАНСЬКОМУ, ТОМУ ЩО ТОЙ НІКОЛИ НЕ ВИПУСТИТЬ НА СЦЕНУ ПОШЛЯТИНУ КАВЕЕНЩИКІВ ЧИ КОТИЩУКА.ДО РЕЧІ,ДРУЗІВ ПСЕВДОФОМИ ВЖЕ ВИМІТАЮТЬ ПОГАНОЮ МІТЛОЮ НАВІТЬ З ПИВБАРІВ-ТО У НИХ НОРМАЛЬНИЙ ГУМОР?А "ПРОЗОРІ СКЕЛЬЦЯ" МАЮТЬ БАГАТЕНЬКО ВИСТУПІВ У РІЗНИХ МІСТАХ,А ПЕРЕД ВИБОРАМИ-ВЗАГАЛІ!ЗВІДКИ ДІЗНАЛАСЯ? ВОНИ МОЇ ДРУЗІ,І ВОНИ НАЙКРАЩІ!!!
олег Показати IP 30 Серпня 2010 07:25
НЕФОМІ- ти невдаха ,краще. навчись чомусь,А то смішиш народ."СКЕЛЬЦЯ БУДУТЬ І БУЛИ І Є,КОЖНИЙ З ТОГО ВИГРАЄ!!!"(ПЕРЕФРАЗОВУЮЧИ ПАРОДІЮ ХЛОПЦІВ"МАСКИ")
рон Показати IP 30 Серпня 2010 09:37
СЛАВА ДОБЖАНСЬКИЙ-КРАЩИЙ!!!!"ПРОЗОРІ СКЕЛЬЦЯ" РВУТЬ УСІХ!!!!
орест Показати IP 30 Серпня 2010 09:50
Критикам-вийдіть на сцену і зробіть краще,слабо?Тоді не лайте кращих митців луцька!
кузьма Показати IP 30 Серпня 2010 11:22
Слава Добжанський не хвилюється-ВІН ПРАЦЮЄ І ПУБЛІКУ ЗБИРАЄ,а ГАЛЯ конюх по джаз - фестах для 20 чоловік гарцює!І ще на караоках по кабаках пяна співає!
Фома Показати IP 30 Серпня 2010 20:56
Не знаю, хто така (чи такий)ГАЛЯ конюх, але в Луцьку на джаз так і буде ходити по 20 чоловік. Тому, що рівень тут називається "Прозорі скельця". Джаз цінується у всьому світі, але не в Луцьку. Тут - Слава "мистецька гордість". Нещасні люди...
оля Показати IP 31 Серпня 2010 09:54
Я не знаю,чого так гонять на Велда і його проект "Прозорі скельця" та знаю одне:Добжанський один з кращих ведучих в Україні,а таких класних пародистів,як Славік та Сергій на західній Україні немає.Моє шанування воістину талантам Волині,які завжди піднімають настрій глядачам різних поколінь!
оля Показати IP 31 Серпня 2010 09:57
Я не знаю,чого так гонять на Велда і його проект "Прозорі скельця" та знаю одне:Добжанський один з кращих ведучих в Україні,а таких класних пародистів,як Славік та Сергій на західній Україні немає.Моє шанування воістину талантам Волині,які завжди піднімають настрій глядачам різних поколінь!
жанна Показати IP 31 Серпня 2010 10:08
"ПРОЗОРІ СКЕЛЬЦЯ"-ФАНТАСТИЧНІ!БРАВО!!!!
сонет Показати IP 31 Серпня 2010 11:32
Тонка іронія,відвертий подекуди сарказм,дотепний ,сміливий гумор,потужні голоси,ексклюзивні костюми від кращих дизайнерів одягу Волині,реалістичні професійно,зі смаком написані тексти пародій,простота у спілкуванні з глядачем-ось далеко не повний перелік підстав для популярності театру музичної пародії "Прозорі скельця".ТАК ТРИМАТИ,ПАНОВЕ ВЯЧЕСЛАВ І СЕРГІЙ!
Фома Показати IP 31 Серпня 2010 12:40
Так що-і цей ресурс проплачений? Якщо одні коменти проходять,а інші ні...Сумно.
доля Показати IP 31 Серпня 2010 13:46
фомі-селюку чи селючці-це тобі ставлять 100 грам бурячанки,шоб ти паскудив ВЕЛДА І СКЕЛЬЦЯ.
донна Показати IP 31 Серпня 2010 15:16
"Прозорі скельця" виступили дуже натхненно та із неабияким запалом-псевдофомичам і не снився такий рівень,бо вони-НІХТО і ЗВАТИ ЇХ НІЯК! А ВЕЛДА ЗНАЮТЬ УСІ!
паша Показати IP 31 Серпня 2010 18:21
Добжанський-реально самий крутий шоумен і не тільки у Луцьку,немає чого на нього гнати всяким.
Фома Показати IP 1 Вересня 2010 01:11
Якщо тут зібрались самі фани Славка, то чи можна процитувати найдотепніший його жарт? Ну щоб продемонструвати рівень... Всіляки відмовки не приймаються - тільки цитати.
паша Показати IP 1 Вересня 2010 08:30
У Слави кожна пародія дотепна.Пане Псевдофома,зайди "вконтакте" у групу "Театр музичної пародії Прозорі скельця"-слухай,як слухають нормальні люди,і не гони брєд.ДОБЖАНСЬКИЙ І БУДЬ-МИ ВАС ЛЮБИМО!МИ ,ЯК і ТИСЯЧІ ЛУЧАН (НЕ ПСЕВДОФОМИ)ВАС СЛУХАЄМО І ЩЕ РАЗ ВАМ-ВЕЛИЧЕЗНІ РЕСПЕКТ І УВАЖУХа!!!!
тарас Показати IP 1 Вересня 2010 08:49
Не справжньому Фомі-яке ти маєш право судити про рівень десятків тисяч лучан,які люблять і аплодують"ПРОЗОРИМ СКЕЛЬЦЯМ"за їхню відвертість та професіоналізм!!! Якщо хочеш гадити-передзвони ВЕЛДУ,набий стрілу і скажи це йому в очі-слабо?
шальний Показати IP 1 Вересня 2010 10:03
Псевдофомі-запевняю,як ти краще дослухаєшся до "ПРОЗОРИХ СКЕЛЕЦЬ",то зрозумієш,Що дарма їх поносив.
жора Показати IP 1 Вересня 2010 10:05
"Прозорі скельця"-красавци!дякую СЛАВІКУ І СЕРГІЮ за те ,ЩО ВИ Є!!!
Фома Показати IP 2 Вересня 2010 10:22
По-перше - я дійсно Фома, по-друге - прослухав "Вконтакте" цю геніальну "пародію" - це дійсно дуже слабенько і до гумору не має ніякого відношення, по-третє - ці коменти пише сам Слава (або оточення). Тому,що не може це АЖ ТАК подобатись мислячим людям. До речі, так і чекаю на цитати.
петро Показати IP 2 Вересня 2010 17:42
Ти ФОМА з МАНЕВИЧ ,оце і Є ТВІЙ РІВЕНЬ! А "ПРОЗОРІ СКЕЛЬЦЯ" 1-го вересня у парку на "ДИСКОБУМІ" ЗНОВУ ПОРВАЛИ КІЛЬКАТИСЯЧНУ АРМІЮ СТУДЕНТІВ І ШКОЛЯРІВ,ЯКІ БУЛИ ПРОСТО ЗАХОПЛЕНІ!!!А ти ,тіпа ФОМА,КУРИ БАМБУК РАЗОМ з своїми "ВІЧНО ПЕРСПЕКТИВНИМИ"!!!
рома Показати IP 2 Вересня 2010 18:06
Фомі луцькому:а чого тобі персонально цитати,треба було прийти вчора в парк і послухати,як ВЕЛДУ і БУДЮ підспівував народ.Чи ти вважаєш кількатисячну студентську аудиторію немислячими людьми.ЗНАЙДИ ХОЧА Б ОДИН ЛУЦЬКИЙ КОЛЕКТИВ,ЯКИЙ ТАК,ЯК "ПРОЗОРІ СКЕЛЬЦЯ" ЗАВОДИТЬ ПУБЛІКУ УСІХ ПОКОЛІНЬ.1 ВЕРЕСНЯ СКЕЛЬЦЯ У ПАРКУ ЗНОВУ БУЛИ НЕПЕРЕВЕРШЕНІ!!!!
титомир Показати IP 2 Вересня 2010 19:17
Під псевдо"Фома" пише нісенітниці Галя Конах.ЇЇ бентежить популярність "Прозорих скелець".
Фома Показати IP 2 Вересня 2010 23:55
Щось у Петра і Роми стиль дуже схожий)))Ти не знаходиш, Славічок? Га? До речі, скоро вибори. А раптом новий мер? І де ж тоді ці митці будуть? Новому діфірамби співати? Ай-яй-яй!!!
знаючий Показати IP 3 Вересня 2010 08:57
Добжанський і "Прозорі скельця" працювали на центральних тусовках і за каденції Кривицького і за Шиби-ПРОФІ є ПРОФІ!!! А ПРОФАНИ ФОМИЧІ НІКОЛИ НЕ БУДУТЬ НА НОРМАЛЬНІЙ СЦЕНІ.І ще. НЕВЖЕ нібито Фома вважає,що СЛАВІ немає чим зайнятися і він сам собі пише хвалебні оди,полемізуючи з такими недалекими особами,як "Фома".Наївний ти...
бім Показати IP 3 Вересня 2010 11:26
"Скельця"-КРАЩІ!!!!
вася Показати IP 3 Вересня 2010 12:47
Фома,тебе не стыдно подписываться именем звезды из "Мандров"?
ОТРОК Показати IP 3 Вересня 2010 12:49
ТИПА ФОМІ-ФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!
наш парень Показати IP 3 Вересня 2010 12:51
Фома-невіглас і дилетант!!!(Не той,шо з "Мандрів")
Фома Показати IP 3 Вересня 2010 15:36
Вася (12.47)А тебе не стыдно подписываться именем ВАСИЛИЯ Зинкевича - настоящей звезды? Или для тебя Фома из "мандрів" - это верх современного искусства?))) Що ж тут поробиш, якщо в мене таке ім"я? Чому я маю цього соромитись? Соромно хай буде тому, хто підписується чужим ім"ям. Правда, "звєзда"?
вася Показати IP 3 Вересня 2010 16:16
ФОМЕ-если ты такой умный и "борец за справедливость"-не побойся и фамилию свою истинную назвать-а побоишься,ЗНАЧИТ,ЗАЧЕМ ЗАТЕВАТЬ ЭТУ КАНИТЕЛЬ?МОЯ ФАМИЛИЯ ЦВЕТКОВ,А ТВОЯ?
муза Показати IP 3 Вересня 2010 16:50
Фома,тобі ще не набридло нести всяку пургу.Слухай собі свою Галіну КОНЮХ І ТАЩИСЬ разом з десятком співпляшкарів гламурної манерної маневицької"ГАРТИСТКИ",а на тих,КОГО СПРАВДІ ЛЮБИТЬ ПУБЛІКА,НЕ ЗАЗІХАЙ!!!
лєра Показати IP 3 Вересня 2010 18:21
Фома,не звізди!"Прозорі скельця"-найпопулярніший Луцький колектив!Як вони завели публіку в парку 1-го вересня!!!А ти організуй своє шоу,і більш ніж упевнена,На твоїх"Справді талановитих"прийдуть тільки жаби з калюж парку!
недруг Показати IP 3 Вересня 2010 18:43
Фома-шавка!
Ярек Показати IP 3 Вересня 2010 19:10
Типу Фома, ти ЛУЗЕР!! Якщо тебе так хвилює, що ти заходиш на цей сайт, далі ідеш до коментарів цієї новини і нервово клацаєш мишкою і думаєш : "Часом не з'явилися нові коментарі, де не поносять Прозорі скельця?" І такі думки тільки і літають в твоїй голові: "Треба, щоб мій коментар був останнім, яку ж ще гидоту придумати?". Тебе, типу Фома інакше, як лузером не назвеш, якщо так вже тебе бентежить популярність "Прозорих скелець" і Вячеслава Добжанського, не позорся, пишучи тут ці тупі коменти!!!Покажися ж комусь на очі, боязкий заздрісний тип!!!
Фома Показати IP 3 Вересня 2010 19:46
Моє прізвище Поліщуков і я не розумію, чому я маю кого-сь чи чого-сь боятись. Я просто кажу те, що думаю: те, що ви відстоюєте з піною в роті - не мистецтво. І як я можу організувати своє шоу, коли я цим ніколи не займався? І дуже хотів би дізнатись, де навчалася своєму "мистецтву" ваша "зірка". Відчуваю, що це не БЕРКЛІ. Думаю, ви знаєте,що це за заклад)))
Ярек Показати IP 3 Вересня 2010 20:27
Типу Поліщуков Фома, ти спочатку як придумуєш прізвище, перевір, чи таке взагалі є принаймні в Луцьку.Я бачу, я правду написав, що ти явно з піною у роті відстоюєш, щоб твій огидний комент був останнім. Ти вже влаштував(ла) тут шоу!!!
суддя Показати IP 3 Вересня 2010 20:36
Пане Поліщуков!Оголосіть увесь список"справді талановитих",яким "Прозорі скельця" закривають дорогу на професійну сцену.Я цей список пролоббіюю.
Фома Показати IP 3 Вересня 2010 21:21
Я бачу, що дійсно ображаю кого-сь з фанів Добжанського. Можу лише вам поспівчувати - це дійсно ваш рівень. Хай вам щастить.
хороший Показати IP 4 Вересня 2010 07:39
Я ФАН ДОБЖАНСЬКОГО,А Ти-ФОМА (ГАЛЯ КОНАХ)ніколи не станеш справжньою зіркою,тому що ну немає у тебе такої харизми,як у СЛАВИ-публіка це добре відчуває.
земляк Показати IP 4 Вересня 2010 08:27
ФОМО(ГАЛЮНЦЮ КОНАХ)-ЗАМІСТЬ ТОГО,ЩОБ по "ЗОЛОТАХ","СІНАТРАХ","МАЙДАНАХ"ТУСУВАТИСЬ ВНОЧІ,А ВДЕНЬ ТУПІ КОМЕНТАРІ ПИСАТИ,-КРАЩЕ БАТЬКАМ ДОПОМОЖИ КАРТОПЛЮ КОПАТИ-ВОНИ ТОГО ВАРТі,БО СКІЛЬКИ ЗРОБИЛИ ДЛЯ ТЕБЕ!!!!!!!!!
лена Показати IP 4 Вересня 2010 10:06
Фомка(Галка)-а твій рівень - рівень самозакоханості та понтів,його не сприймають навіть у кабаках,тому ЇДЬ У РІДНІ МАНЕВИЧІ і ТАМ ПОНТУЙСЯ!!!
неро Показати IP 4 Вересня 2010 13:01
Фома,Що ТОБІ ПОГАНОГО ЗРОБИВ ДОБЖАНСЬКИЙ? ГРІХ ВЕЛИКИЙ ТОБІ!!!
тиша Показати IP 4 Вересня 2010 16:02
Чому немає нових коментарів?
артур Показати IP 4 Вересня 2010 16:35
Фома(Галя Конах)на сайті"банкетка" написала про себе"ПРИГОЛОМШЛИВО КРАСИВА ДІВЧИНА"!І ще під різними ніками пише там собі хвалебні оди.ОТО НАРЦИСИЗМ!!!Подивись на себе краще зі сторони...
мішка Показати IP 4 Вересня 2010 16:59
"Прозорі скельця" і Добжанський-справді популярні,а Фома-елементарний заздрісник.КРАПКА.
юра Показати IP 5 Вересня 2010 08:53
"Прозорі скельця" і Добжанський при усіх владах мають замовлення,ніколи не демпінгують по цінах на виступ(вони доволі високі як для Луцька),і ніколи не понтуються,так,як,приміром,Галина Конах.Мужики,я завжди із задоволенням слухаю вас,нових творчих злетів вам!!!!!!!
Фома Показати IP 6 Вересня 2010 01:59
Ну що, пацани, сумно тут вам без мене, нема на кого свій "інтелект" виплеснути? Не захлинаєтесь від лютої ненависті, що "кумира" образили. Хе-хе... До речі, не знав раніше, хто така Галя Конах, та дякую вам, що направили. Дійсно, лучанам треба пишатись, що є така співачка. Не вірите мені - запитайте у профі. Тільки не у Добжанського, бо він в мистецтві, як я в балєті... Чекаю на слідуючу порцію яду...)))
люда Показати IP 6 Вересня 2010 10:00
Фомо(ГАЛЮНЦЮ КОНАХ)-скільки випила вчора? Тільки чогось Добжанського і "Прозорі скельця" знає увесь Луцьк І Аплодує(!!!),А тебе-15 джазменів і 10 твоїх тусовщиків(з твоїх слів,"профі"-за столом у нічному клубі).Шо,"звєзда",неправда?
діма Показати IP 6 Вересня 2010 10:13
Ну не гони ,"Фома",Конах до Добжанського і "Прозорих скелець"-як до неба рачки...Її публіка не сприймає,а хлопці рвуть любого глядача(крім ображеної конахі десятка її типу гламурних собутильників)...
Земляк Конах Показати IP 6 Вересня 2010 10:21
Цієї зим Галя їздила по Маневицькому району,був тур від БЮТу.У клубах на неї приходило по20-25 селян(безплатно),і ті сміялися з неї,бо корчила з себе невідомо шо..
росонері Показати IP 6 Вересня 2010 10:53
На День Луцька експресивно і суперпрофесійно виступили "Прозорі скельця".ДУЖЕ ТАЛАНОВИТІ ТА САМОБУТНІ ПАРОДИСТИ!!!
лікбез Показати IP 6 Вересня 2010 17:50
Слава і Сергій-направду неординарні постаті,постійно готують для глядача щось нове:чи пародію,виконану вперше,чи сценічний костюм,зодягнений перший раз.Але незмінно на всіх виступах викладаються,мають від природи сильні та приємні голоси,завше працюють з хорошим настроєм,несуть позитивну енергетику і...весь час тверезі,що не характерно для сучасних артистів.ВИ КРАЩІ,"СКЕЛЬЦЯ"!!!
Тарас Показати IP 24 Вересня 2010 00:28
Знаєте "фани Прозорих скелець" напевно заздрите ви Галині Конах якщо ви думаєте ,що вона здатна підписатись чужим іменем! Напевно самі тут коментарі собі пишите...і ті хто сказали про Галю,що вона алкоголічка ,не позортесь у неї досить високий рівень в Україні і за її межами, і не 20 чоловік до неї приходить а сотні фанів які цінують її голос,харизму і взагалі цінують її талант.Вона принаймні така яка вона є,а не вдає з себе незрозуміло кого...а прозорі скельця знають тільки у луцьку та селах тому ,що це не мистецтво це знущання над ним...
Бубчик-Вячеслав Показати IP 29 Вересня 2010 00:32
ЗАГИНУВ Добжанський
Сергій Будь .( актор театру музичних пародій ПРОЗОРІ СКЕЛЬЦЯ ) Показати IP 29 Вересня 2010 02:27
Досить !!! Я скажу чесно...що я тут не єдиного комента не написав !!! І це правда Господь тому суддя !!! Не потрібно рівняти когось з кимось ! Головне, щоб ти був цікавий людям, а це будь ласка припиніть ... і задумайтесь !!! Вчора у розквіті літ не доживши пару днів до свого Дня народження у ДТП яке трапилося о 21.30 пішов від нас мій колега, актор театру музичних пародій ПРОЗОРІ СКЕЛЬЦЯ, відомий шоумен та просто хороша людина, люблячий татусь та чоловік Добжанський Вячеслав Лаврентійович !!! Вічна йому память та співчуття рідним і близьким ! МИ ЗАВЖДИ ТЕБЕ ПАМЯТАТИМЕМ !
Фома Показати IP 29 Вересня 2010 23:23
Земля пухом...Вічна пам"ять...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus