USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині творчі звіти присвятили ювілею Незалежності

25 Січня 2011 13:59
На Волині відбулося відкриття творчих звітів «З Україною в серці», присвячених двадцятій річниці Незалежності України.
Перший концерт пройшов 23 січня у клубі села Озерце Ківерцівського району, повідомили у прес-службі облдержадміністрації.
У заході взяли участь 17 колективів і окремих виконавців, близько 150 аматорів.
Їх привітали заступник голови облдержадміністрації, голова обласного оргкомітету з проведення творчих звітів Олександр Курилюк, голова Ківерцівської райдержадміністрації Леонтій Кричкевич, начальник управління культури і туризму ОДА Володимир Лисюк.
Серед учасників – народні аматорські вокальні ансамблі «Берестя» Берестянського та «Сузір'я» Тростянецького сільських будинків культури, танцювальна група народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Барвінок», танцювальний ансамбль Дачнівського сільського клубу, народний аматорський ансамбль «Перевесло» районного будинку культури, народний аматорський фольклорний гурт «Живиця» будинку культури села Домашів, учасники народного аматорського театрального колективу клубу села Човниця, вокальна група Омельненського сільського будинку культури.
У фойє будинку культури була розгорнута виставка майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва району.
Гостями творчого звіту були працівники культури Горохівського, Іваничівського, Ковельського, Луцького, Маневицького та Шацького районів, а також міст Луцька та Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus