USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Начальник управління культури співав у «Майдані». ФОТО

29 Листопада 2009 13:49
Фронтмен «Чорних черешень» минулої п\'ятниці вперше виступив на сцені у якості начальника управління культури Луцької міської ради.
 

Юрій Поліщук розповів, що відчуття під час виступу на сцені після одержання посади начальника управління культури Луцькради у нього не змінилися. «Я працював і в школі, і в університеті, і поєднував роботу з музикою. Я не бачу тут ніякої проблеми. Є багато прикладів, приміром, той же Поплавський – «співаючий ректор». Чому ж не може бути співаючого начальника управління культури?!»
Щодо виступів на корпоративах Луцькради Поліщук зауважив, що із такими пропозиціями до нього поки що не зверталися, проте при нагоді може допомогти з організацією такого дійства.
 

Новий начальник управління культури прагне, щоб обласний центр Волині зростав у культурному плані. Тому великі надії він покладає на співпрацю з молодими луцькими гуртами. «Культуру не потрібно замикати у стінах філармоній чи управлінь культури», - зазначив він.

Юрій Поліщук розповів і про деякі плани на майбутнє, зокрема, проведення благодійного концерту для дітей-сиріт. Начальник управління культури прагне поєднати луцьку культуру із наукою, а саме краєзнавством.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Николай Показати IP 29 Листопада 2009 15:07
Проводить аналогию с Поплавским? ну.. ну... Поплавский со своими одиозными концертами и выступлениями сделал из занюханого киевского кулька современный, мощный, популярный университет культуры.Сможет ли Полищук, совмещая такую должность с музицированием, сотворить что нибуть подобное с культурой города Луцк? время покажет.
OrestN Показати IP 29 Листопада 2009 15:59
як на мене, культуру як на місцевому так і на національному рівні має представляти людина, яка є безкомпромісним українським патріотом, людинає яка не є байдужою до української культури, історії, мови, етносу. Вбивати час у нічних клубах у пивному марені - це не та "культура", яку треба прививати нашим дітям в школах, коледжах і університетах!
В курсе дела Показати IP 29 Листопада 2009 17:27
Ну что вы всё недовольны? Был Войнаровский - плохо,крал много. Пришёл новый - опять плохо - поёт в ночном клубе. Когда уже из ваших мозгов этот "совок" улетучится? За собой следите лучше, грамотеи.
OrestN Показати IP 29 Листопада 2009 19:12
а ти ще підспівуєш горечиновнику Войнаровському - значить тобі із ним: чемодан, вокзал, Чукотка!
О.І. Показати IP 29 Листопада 2009 23:10
Перефразовуючи відому фразу: "Читайте Устав", можу порадити лише наступне: "Читайте закон про держслужбу". Халява із виступами у Майдані чи на корпоративах закінчилась. Декларуйте, пане начальник управління, доходи, якщо маєте право згідно із законом їх отримувати.Питань до нової вашої посади досить багато... далі буде...
В курсе дела Показати IP 30 Листопада 2009 00:24
При совєцкому союзі при культурі були колишні війскові, теж своєрідні патріоти. Тепер теж повинні бути патріоти,але українські. А коли ж будуть люди від культури? Якщо людина все життя співає і співає досить непогано, якщо людину знають, як митця - цього не достатньо? Чи він повинен перед тим, як зайти в кабінет тричі заспівати гімн? А може ти щось зробив для культури і хочеш бути начальником? Так давай - в музиці і медицині всі розуміються.
Маркіян Показати IP 30 Листопада 2009 14:13
Любі друзі, як кажу пан Віктор. Згадайте хоча б його відому "Волинь". Чудова пісня, яка стала неофіційним молодіжним гімном нашого краю. Хіба людина, яка написала цю пісню не гідна поваги? І що поганого в тому, що лунає вона і в "Майдані"?
Юка Показати IP 30 Листопада 2009 14:29
До О.І.: той самий закон дозволяє суміщати держслужбу з творчістю!
Юка Показати IP 30 Листопада 2009 14:32
До Николая: Поплавський таким чином піарить університет, де працює і агітує абітурієнтів вступати туди, а Поліщук, виступаючи в Майдані, кого і за що агітує? Він просто грає і співає, але таким чином аж ніяк не зможе вивести культуру нашого міста на відповідно високий рівень :(
В курсе дела Показати IP 30 Листопада 2009 16:07
для Юка. Ви трохи помиляєтесь. Він не "просто грає і співає", а робить це дуже професійно, що не кожен може. А це, як кажуть в Одесі, "дві великі різниці". В решті решт, культура - це не тільки кушаки і оселедці. Час іде вперед.
Таня Показати IP 1 Грудня 2009 10:06
Мені здається, що в цьому є позитив. Ставка робиться на молоді волинські колективи, які потребують підтримки і допомоги. Авось для них запалає зелене світло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus