USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Ніч у Луцькому замку», «Сталеві серця», «Меридіан Луцьк»: як фестивалитиме місто

28 Лютого 2017 14:15
У Луцьку затвердили календар подій, на які кликатимуть туристів та лучан.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді 28 лютого.

Виконувач обов’язків начальника управління туризму та промоції міста Катерина Теліпська ознайомила учасників наради з наймасштабнішими проектами та заходами, які відбуватимуться в Луцьку цьогоріч, та про які розповідатимуть на туристичних пленерах та виставках, представляючи місто.

Так, весняні дійства розпочне етно-фестиваль «Великдень у Луцьку» 17 квітня.

5-6 травня відбудеться фестиваль «Шопенівська весна».

Кілька разів у 2017 році буде гастрономічний фестиваль Lutsk Food Fest: 29-30 квітня та 29-30 липня. Крім того, відбудуться у 2017 році також фестиваль національної кухні та фестиваль м’яса та пива.

1-5 червня чекають на проведення міжнародного фестивалю «Берегиня».

У рамках відкриття туристичного сезону вдруге відбудеться в Луцьку «Князівський бенкет», присвячений річниці з’їзду європейських монархів.

На 1-2 липня запланували проведення «Ночі у Луцькому замку», а 8-9 липня відбудеться «Волинська княжна».

4-6 серпня фестиваль українського духу «Бандерштат» тішитиме лучан та гостей міста. Щоправда, цьогоріч він буде на іншій локації – в селі Рованці.

24-25 серпня відбудеться низка заходів, присвячених до Дня Незалежності України та Дня міста. Нагадаємо, День міста Луцьк цього року святкуватиме 25 серпня. Цього ж дня відбудеться Командний чемпіонат зі стронгмену.

З 25 по 27 серпня прощатися з літом лучани будуть під звуки «Art Jazz Cooperation»

15-17 вересня на різноманітних локаціях міста відбудеться міжнародний театральний фестиваль «Мандрівний вішак». А 1-15 жовтня на Волині, і зокрема в Луцьку, проводитимуть заходи в рамках фестивалю «Стравінський та Україна».

Цього року вдруге в місті відбудеться фестиваль «Сталеві Серця» (14 жовтня). Захід, приурочений до Дня захисника України, свята Покрови та річниці заснування УПА, організатори обіцяли зробити щорічним.

6-8 жовтня в культурному житті Луцька буде ще одна непересічна подія. За ініціативи мистецького об’єднання «СтендалЬ» відбудеться новий літературний фестиваль «MERIDIANLUTSK». У рамках заходу у різних куточках Луцька організують цікаві зустрічі з письменниками, поетами, будуть поет-вечори, театральні перфоманси, літературні читання.

3-5 листопада в місті організують фестиваль авторської та співаної поезії «Оберіг».

До слова, в рамках заходів цьогоріч не передбачили один із найвидовищніших фестивалів міста «Поліське літо з фольклором».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus