USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Олесь Санін знімає «фронтальне відео»

1 Грудня 2009 09:31
Нове агітаційне відео, що має переконати глядача у незаперечності намірів команди Арсенія Яценюка змінити країну на краще, створює відомий український кінорежисер Олесь Санін.
Це не перша його робота на замовлення «Фронту змін»: ролики за участі Яценюка, де він крокує вулицями рідних Чернівців, та розповідає історію про гасіння пожежі усією міською громадою теж створював Олесь Санін.
Ймовірно, наступна відео робота розкриватиме зміст гасла «Фронту змін», яке з’явилось під час нещодавнього позачергового партійного з’їзду: «Фронт змін» - партія модернізації країни».
Цікаво, що у зйомці масовки людей, що крокують широким фронтом  назустріч змінам не був задіяний жоден запрошений статист. «До змін» крокують реальні учасники «Фронту змін». Санін скористався нагодою і відзняв потрібні кадри перед початком з’їзду. Його делегати та гості збирались на широкому майданчику перед виставковим центром на Броварському бульварі зранку 28 листопада.
Олесь Санін – волинянин, уродженець Каменя – Каширського, а серед учасників тієї зйомки (і відповідно – з’їзду) була чисельна група представників Волині. Дізнавшись про це, Санін привітав земляків, а земляки у відповідь побажали талановитому режисеру, актору, оператору та кінодокументалісту нових успішних творчих доробків.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
tak Показати IP 1 Грудня 2009 11:48
наврядчи це Сєні допоможе та і сам ролик про Чернівці, чесно кажучи, не вразив. Креативу малувато і зовсім не зв"язано із загальною концепцією кампанії. Але хоч Санін грошенят трохи заробить.
Юка Показати IP 1 Грудня 2009 15:03
і як це Яценюку вдалося підкупити Саніна? Мабуть добряче заплативякщо той погодився працювати на тонучому човні
seal Показати IP 1 Грудня 2009 15:43
Я не прихильник ФЗ. Але рекламні ролики, про які йдеться мова мені сподобались. Вони вигідно відрізняються від усіх інших агіток Яценюка. В цих роликах він якийсь людяніший і від них не віє військовою агресією. Все-таки Санін талановита людина і він це ще раз довів. А те, що він працює на ФЗ, щож - зараз майже всі митці на когось працюють. У них своєрідна пора жнив. І не факт, що всі вони поділяють погляди тих політиків, в підтримку яких в даний час виступають. Бізнес є бізнес. І він не завжди вирізняється ідейністю. Особливо коли хочеться їсти (і не тільки хліб).
Куратор Показати IP 1 Грудня 2009 15:46
І хоч як би я не любила наших політиків, та ролик про Чернівці мені запав в око. Молодець Олесь гарна робота (тальки зараз про це взнала). А до усіх питання - а чи не спадає вам на думку, що комусь дійсно імпонує та чи інша політсила? Нікого не захищаю, але ж люди різні бувають. А взагалі сьогодні зранку спала оодна думка - скільки ж ті політики будуть НАС...? Треба, щоб і народ їх хоч іноді. (вибачте за грубість, сподіваюсь мене зрозуміли правильно.)
Влад Показати IP 1 Грудня 2009 17:17
Вот это колхозное видео называеться уже культурой...Один лох снимает на пленку легион других лохов и это культура...Ах ну да, модернист-тракторист...
Таня Показати IP 3 Грудня 2009 20:49
Думаю що ні відомий кінорежисер ні його фільм Яценюку не допоможе. А от наші з вами грошики за боробу вбахають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus