USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оргкомітет «Бандерштату» звинувачує «Аверс»

4 Липня 2010 13:37
Організатори всеукраїнського фестивалю альтернативної музики та сучасного мистецтва «Бандерштат» звинуватили телеканал аверс у тому, що його журналісти, не побувавши на фестивалі, безпідставно говорять про його «шкідливість».

Про це йдеться у відкритому листі оргкомітету фестивалю, який «ВН» отримали 3 липня.

«1 липня в програмі «На часі» приватного луцького телеканалу «Аверс» було показано сюжет про всеукраїнський фестиваль альтернативної музики та сучасного мистецтва «Бандерштат», незадовго після прийняття депутатами Волинської обласної ради рішення про фінансування заходу. У відеосюжеті, в якому показані фрагменти першого фестивалю, який відбувався в 2007 році в місті Луцьку, журналісти поза кадром розповідають про шкідливість заходу, присутню на ньому неадекватну молодь, поширення алкоголю та інші речі того ж роду, які нібито чекають на людей і цьогоріч на «Бандерштаті», - йдеться у листі.

«Варто зазначити, що працівники телеканалу «Аверс» не були на фестивалі ні в 2008-му, ні в 2009-році, коли «Бандерштат» відбувався в с.Гаразджа і його відвідали близько десяти тисяч людей за два роки, як з Волині так із інших куточків України. Причому, присутні на фестивалі ЗМІ як регіонального так і всеукраїнського масштабу захід висвітлили виключно в позитивному світлі, максимально вичерпно проілюструвавши всю програму фестивалю. І лише редакція «Аверсу», яка на фестивалі чомусь не потрапила як на одні з найяскравіших для області подій минулих років, «Бандерштат» розглядає виключно у негативному світлі», - пишуть організатори «Бандерштату».

«Від оргкомітету фестивалю відкрито звертаємося до редакції телеканалу «Аверс» і закликаємо до кінця лишатися об’єктивними журналістами, які чесно і сумлінно виконують свій обов’язок, а не обливають брудом найпотужніший молодіжний захід за минулі роки в області. Професійність Ваших журналістів вимагає бажати кращого, а зміст вищеописаного сюжету наштовхує на думки про те, що він замовний», - пишуть «бандерштатівці»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
ЛітРедактор Показати IP 4 Липня 2010 14:44
"Підігріта" молодь тут ні до чого!! Вона завжди була, є і буде)) А от певний елемент навіювання на "неокріпші" уми присутній, зокрема, у систематичних вигуках зі сцени, з уст ведучого, гасел, які політизують рок-фест)) Про чомусь "найправдивіший" АВЕРС мовчить...
SPIKER Показати IP 4 Липня 2010 14:46
ну-ну,розкажіть но,які там всі були чемні і тверезі...
Нутілус Показати IP 4 Липня 2010 17:54
Так організатори й мають на меті політизувати, вірніше націоналізувати даний фестиваль. Хіба вони такого права не мають? Якшо для них Бандера вождь, той хай так і буде!
Іван Показати IP 5 Липня 2010 09:04
Ми памятаемо як минулого року учасники зборища нечистивих обікрали наші городи і обпаскудили територію
Голос Показати IP 5 Липня 2010 09:13
10 тисяч людей з різних куточків України? Цїкаво хто це фіксував і яким чином. А для Гузя треба влаштувати екскурсію по місцях проведення "фестиваля"
Лучанин Показати IP 5 Липня 2010 09:26
От що за люди?! Бандерштат на моє здивування третій рік проводиться БЕЗ ПРОДАЖУ алкоголю! Хіба це погано? А те що приходить молодь випивша то це не проблеми організаторів, а правоохоронців, які мають слідкувати за магазинами і кіосками які продають неповнолітнім пиво і горілку. За логікою АВЕРСУ потрібно в Луцьку вводити з 18.00 комендантську годину, бо молодь ввечері гуляє містом і пиво пє...
Депутат Показати IP 5 Липня 2010 09:26
Якраз в АВЕРСІ і обективні журналісти!!!!!!
Не смішіть Показати IP 5 Липня 2010 09:57
друзі, ну та це як мінімум смішно) п'яна молодь завжди була і буде. на жаль. після будь-якого заходу. і не важливо чи це концерт камєнскіх, де більшість публіки гоп-стоп, чи якийсь фест прогресивної молоді...) я була і на бандерштаті, і на апфесті, які проводились у гаражджі. і після першого, і після другого те саме сміття! проблему треба шукати у підводних течіях... бо бандерштат повязаний так чи інакше з політикою, бо його орги місцеві політдіячі. і тут без бруду не обійтись! а аверс... якщо навіть сюжет не проплачений, то явно якась бздурь полізла в голову випусковому редактору))) там таке часто буває. і це знають. ну, принаймні волинські журналісти.
Нутілус Показати IP 5 Липня 2010 10:24
Сюжет на Аверсі коштує 500 у.о. Платили люди які займаються фондом "Рідна Волинь", як контрудар через те, що облрада попустила Клімчука і дала згоду на фінансування фестивалю. Не вірите? Запитайте у Московки.
Іван Петрович Показати IP 5 Липня 2010 10:45
Фестиваль цілком адекватний тим ідеям які на ньому пропагуються. проблеми з молоддю яка вживає спиртне є всюди. в кожному селі чи місті.. без підвязки до заходів. дії "аверса" це взагалі абсурд. їм дійсно потрібно подумати над тим, чим вони займаються і чи може пора вже згортати таку відверто проплачену роботу.
BRUS Показати IP 5 Липня 2010 11:02
та ви подивіться новини по АВЕРСУ-вони хочуть зробити якесь загострення, розслідування а виходить пшик. журналісти без освіти і з кагтавими голосами (не особиста ображайтей, просто слухати не хочеться). А те шо Аверс обсирає всі більш менш ліпші заходи в місті то факт.
я Показати IP 5 Липня 2010 12:11
Не бачила того відеосюжету, але на фестивалі була, і молодці організатори "Бандерштату", що роблять цю справу. Мінуси ж можуть бути де завгодно, і про них треба говорити тоді, коли це на часі. Наприклад, зразу під час фестивалю. А ось коли наступний тільки планується, а тут раптом позгадували-позапльовували (а позитиву в тому фесті набагато більше, ніж негативу), то складається думка, що цей сюжет - однозначно обливання брудом на замовлення.
вого КРОК Показати IP 5 Липня 2010 15:06
СКАНДАЛ!СКАНДАЛ!й ще раз СКАНДАЛ!!Це однин з найкоротших шляхів до доволі сумнівної відомості,на тому заробляє свій хліб добра половина PR-щикі всвіту але навіщо це організаторам фестивалю - НЕЗРОЗУМІЛО!! Дійсно гарне починання, дійсно гарна ідея фестивалю а починає обростати брудними скандалами,плітками й взаємойдитисампішов. Шкода:-(
крокмен до вого КРОК Показати IP 5 Липня 2010 15:26
все тому що певні засоби масової інформації не мають власної професійної позиції, а є фірмами для заробітку грошей замовними сюжетами. Чому ж аверс раніше не підняв цю тему, якщо вона така важлива, а схаменувся тільки зараз коли почалась підготовка до чергового Бандерштату? Очевидно комусь, хто має гроші очі муляє коли люди фестиваль проводять, а гроші на ньому заробити не дають. Бо це чи не єдиний безкоштовний і безалкогольний фест. От хтось і казиться з люті
СаньОК Показати IP 5 Липня 2010 16:02
У цьому шкандалі винні пройдисвіти PRасти! Ганьба!
маруся Показати IP 5 Липня 2010 19:38
я теж минулого року на фестивалі була, але пяних до 18.00 не зустрічала. хто захоче випити, той завжди знайде що і коли. щодо аверсовців. дуже неприємно коли їх так ображають. не варто. це не їх вина, а керівництва!
патріот Показати IP 6 Липня 2010 09:08
бандерштат і гузь це маячня божевільного.
Українець Показати IP 6 Липня 2010 13:55
Цілком згідний з Аверсом!!! Скажіть на милість яка користь може бути з цього фесту??? Рок - це музика? Це диявольське божевілля!!! Подібні заходи повязані з наркотою і алкоголем!!!
СаньОК до Українець Показати IP 6 Липня 2010 20:20
Це твоя попса- це божевілля! Одні тексти чого варті, апро музику я взагалі помовчу.
OrestN Показати IP 7 Липня 2010 20:55
Закрити цей псевдо-фестиваль, а насправді розсадник аморальності української молоді і розпусти української нації. Гузь розвінчав свій популіський лженаціоналізм!
дума Показати IP 8 Липня 2010 13:03
На рахунок журналістів то думаю Бандерштат сам і замовив статю. Від цього тільки популярність зросте. Кому треба фест без алкоголю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus