USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Памела Андерсон не оцінила красу волинянок через порно-скандал

7 Вересня 2010 12:07
Серед 26 учасниць фіналу Національного конкурсу «Міс Україна-2010», які представляли різні регіони України, телеглядачі не побачили представниці з Волині.

Фінал конкурсу відбувся 4 вересня у київському палаці «Україна». Те, що волинянка участі у змаганнях не брала, підтвердили і в оргкомітеті фестивалю.

Переможницею конкурсу стала 20-річна одеситка Катерина Захарченко. Титул першої віце-міс отримала Наталія Ситнікова з Краматорська, а другої віце-міс – Юлія Стратегопуло з Вінниці. Корона Міс глядацьких симпатій дісталася одеситці Ганні Рибаковій.

Журі Міс Україна-2010 очолила італійська актриса Орнелла Муті. Разом з нею найвродливішу дівчину України обирали знаменита модель Памела Андерсон, актриса Елізабет Херлі, актор Жан-Клод Ван Дамм, модель Сніжана Онопко та інші.

Тепер Катерина Захарченко буде представляти Україну на конкурсі «Міс світу-2010», який відбудеться 30 жовтня на найпівденнішому курорті Китаю – в місті Санья.

На Волині представником Національного конкурсу «Міс Україна» є директор модельного агентства «Гламур» Олена Дьоміна.

Нагадаємо, її підозрюють у причетності до роботи порностудії, яка в Луцьку виготовляла та розповсюджувала через мережу Інтернет порнографічні фото і відеопродукцію.

У лютому учасників порностудії затримали співробітники СБУ та міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus