USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Перший Національний» знімав волинську «Коляду»

9 Грудня 2010 10:28
Волинська співачка Тетяна Ціхоцька разом із своїм творчим колективом взяла участь у зйомках новорічного циклу музичних програм «Фольк Мьюзік» Першого Національного телеканалу.
Як розповів директор проекту «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» Дмитро Ураєв, ще у вересні вони відправили в редакцію програми «Фольк Мьюзік» Національної телекомпанії України відеоматеріал одного з минулорічних різдвяних концертів «Коляда з Тетяною Ціхоцькою».
«Приблизно за місяць надійшло повідомлення, що авторка програми та ведуча Оксана Пекун запрошує нас на зйомку двох номерів з «Коляди», які були відібрані режисерами програми», - розповів Дмитро Ураєв.

«Постало питання доставки артистів – в Києві захотіли бачити одну з наймасовіших та найяскравіших сцен «Коляда»- композицію «Колядник». В концерті її виконує маже сотня учасників. Для зйомки було вирішено їхати у складі до 35 учасників. На наше звернення про сприяння поїздці оперативно відгукнувся голова управління культури та туризму Володимир Лисюк – саме за його посередництва питання з автобусом було вирішене», - розповів Ураєв.
Разом із Тетяною Ціхоцькою у зйомках взяли участь танцівники ансамблю «Волиняночка» Луцького палацу культури, гурт «колядників» Оксана Штембурська, квартет «Жайвір» Ківерцівського будинку культури.
«Не обійшлось і без двох юних колядників – солістів молодіжного вокального ансамблю «Світанок» Палацу учнівської молоді – Максимка Османова та Ігоря Левчука», - додав Дмитро Ураєв.
Як розповіла Тетяна Ціхоцька, її «приємно вразив професійний рівень роботи телевізійників Першого національного».
«Робота йшла у досить швидкому темпі, але при цьому на знімальному майданчику панував «професійний спокій». Оператори, постановники, помічники, гримери, режисери звуку та світла миттєво, чітко, а головне - спокійно опрацьовували будь-який ньюанс у зйомці. Адже кожен наступний номер - це зовсім різні технічні умови, різні стилі виконання, різна режисура та кількість учасників», - поділилася враженнями Тетяна Ціхоцька.
У той же день крізь різдвяно-новорічний знімальний майданчик програми «Фольк Мьюзік» пройшло декілька народних колективів з різних областей України», гурти «Тік», «Чотири Королі», «МАКСІМА», «Гайдамаки», Ольга Юнакова, Роман Копов, дует «Доміно» та інші артисти.
Зі слів ведучої програми Оксани Пекун усього підготують 10 годин музичного матеріалу, який по частинах демонструватимуть в ефірі в період від свята Миколая і до Водохреща.
Показ виступу учасників «Коляди з Тетяною Ціхоцькою» в ефірі програми «Фольк Мьюзік» запланований на 8 січня, на Першому Національному.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
правдолюб Показати IP 9 Грудня 2010 12:17
Танюха молодець умничка не одного нащо був потрибний 101 та йти в ЕЦ
folk Показати IP 9 Грудня 2010 12:46
прикольно!МОЛОДЦІ!!! А цікаво - місцеве телебачення їх покаже? так завжди - наших швидше у Київ запросять аніж місцеві додумаються.
Дохтор Показати IP 9 Грудня 2010 12:48
Наші йдуть на Київ! Уррааа!!!!
знаю Показати IP 9 Грудня 2010 14:03
танюшка - божество, правда, під 101 в "єці". а на волині молодих, талановитих і красивих, за яких справді не соромно і в житті, і на сцені, - ой як багато! і це добре, дуже добре. "нота-нео", "чачка", "вода", "флайза", галя конах, "акорд", і т. д. і т.п. а якщо про це великий "приколіст" "folk" не знає, то хай інколи вмикає те місцеве телебачення. хоча б.там нікого не обминають, принаймні на каналі, який ви так не любите. своє болото навіть кулик любить, а не обгаджує...
лучанка Показати IP 9 Грудня 2010 19:23
Кулик може і любить, а от МІСЦЕВЕ телебачення своїх обминало,наприклад, Хурсенка, причому володіючи високоякісним матеріалом. Хотілося б ,щоб таких як Василь Зінкевич, тріо Маренич, дует Світязь і туж Ціхоцьку та інших згадували ще при житті. Дай їм Бог здоров'я!
Лілі Показати IP 22 Січня 2011 21:54
Вітаю!!!Так, приємно, коли наші молоді кудись пробиваються.... Але і не дуже приємно(точніше-дууууууже боляче),коли багато талановитих людей(особливо це стосується академічного вокалу)взагалі нікуди не пускають, навіть на волинські сцени... Це заздрість, чи бажання бачити лише паршиву попсу??? Невже дійсно зараз все за гроші і через "постіль"???? Напевно відповіді на ці питання годі чекати..... А шкода....Бо тих талановитих дуже багато!І їм не завжди буде 20!!! (((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus