USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємства Волині - не такі вже й збиткові, - податківці

15 Грудня 2010 12:41
Ризиковим підприємствам Волині податківці донарахували 83 мільйони гривень податків.

Про це повідомили 15 грудня у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Як запевняють податківців донарахування вдалося зробити завдяки «співбесідам, роз’яснювальній роботі, контрольним перевіркам та оперативному реагуванню».

«Завдяки системній роботі із ризиковими підприємствами, волинським податківцям вдалося зменшити задекларовані ризиковими підприємствами збитки на 14,5 мільйона гривень», - йдеться у повідомленні податкової.

У перевірених платників податків групи ризику не виявилося законних аргументів щодо 36 мільйонів гривень ПДВ, заявленого ними до відшкодування.

Окрім того, після заслуховувань на засіданнях робочих груп підприємства групи ризику самостійно збільшили податкові зобов’язання на 26 мільйонів гривень з ПДВ і податку на прибуток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хохма Показати IP 15 Грудня 2010 14:12
Якраз сраколизи заробили сраці но 3-и нові літаки.
Добрий Гагатек Показати IP 15 Грудня 2010 17:42
Чи хтось має уявлення що таке насправді «співбесідам, роз’яснювальній роботі»? - тупо: а ми у Вас декларацію не приймемо!, а "контрольним перевіркам та оперативному реагуванню" - а ми тобі жити не дамо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus