USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Піккардійська терція» у Луцьку співала під барабани. Відео

12 Травня 2010 12:22
Черговий аншлаг зустрів «піккардійців» у Луцьку. Глядачі підспівували славетній вокальній формації, дарували квіти і слухали стоячи.

Дві години відспівали «піккардійці» у Волинському облмуздрамтеатрі, де представили близько двадцяти своїх найкращих пісень.

Лучани почули пісні українською, польською, французькою, італійською та англійською мовою. З них прозвучали і найвідоміші «Нехай і холод і вітри» та «Пустельник». Також луцькому «конституційному суду» (так назвали вокалісти формації своїх глядачів на концерті) представили прем’єрну пісню, яка увійде до майбутнього альбому «Піккардійської терції».

Нагадаємо, що учасниками вокальної формації «Піккардійська терція» є Андрій Капраль, Володимир Якимець, Андрій Шавала, Богдан Богач, Роман Турянин, Славко Нудик. З ними ж у форматі нової програми виступили музиканти Ігор Лисько та Іван Мощина. Останній відзначився оригінальним танцем на другому плані сцени, чим заслужив гучні овації і букет квітів.

Насамкінець дві пісні «на біс» луцький глядач слухав стоячи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лщенл Показати IP 12 Травня 2010 14:51
класно!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus